Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Verblijf op deze camping in de omgeving van Dresden en geniet volop met het hele gezin

Ben je op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van Dresden voor jouw gezelschap? Dan is Camping de Regenboog dé plek voor jullie! Deze camping in Šluknov, Tsjechië, biedt in de wijde omgeving een hoop activiteiten voor een onvergetelijk verblijf. Omdat de camping maar vijf kilometer van de grens met Duitsland ligt, kun je de sfeer van beide landen proeven en je vakantie helemaal volplannen met de leukste uitjes. Natuurlijk is er op de camping ook veel te beleven. Zo is er bij Camping de Regenboog animatie voor jong en oud en zijn er verschillende sportgelegenheden. Ook vind je hier een prachtig natuurgebied waar je helemaal tot rust komt. Kortom: de ideale camping op te verblijven en om de omgeving van Dresden te verkennen!

De talloze mogelijkheden die deze regio te bieden heeft

Dresden is voor velen een bekende Duitse stad met volop historie en cultuur. Het is dus zeker de moeite waard om op een camping in de omgeving van Dresden te verblijven en de stad te ontdekken. In en rondom Dresden vind je musea, heb je de mogelijkheid om boottochten te maken en kun je genieten van de prachtige natuur rondom de stad. Bezoek bijvoorbeeld ook Fort Konigstein of Concentratiekamp Teresienstadt, historische locaties die je niet snel zal vergeten. Wil je liever iets sportiefs doen? Ga dan naar Rodelpark Oberoderwitz of huur waterfietsen in Sohland am der Spree.

Reserveer eenvoudig online

Op de website van Camping de Regenboog vind je volop inspiratie voor jullie vakantie in de omgeving van Dresden. Ook vind je hier een handige kaart waarop je zowel de Duitse als Tsjechische bezienswaardigheden kunt vinden. Uiteraard vind je online ook alle informatie over de camping zelf. Wil je graag een plek reserveren? Dit kan eveneens heel eenvoudig via de website. Je kunt kiezen uit meerdere soorten verblijven, zoals een zespersoons tent of een blokhut. Geniet van jullie vakantie in dit prachtige gebied!

https://www.campingregenboog.nl/