Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Eenvoudig de verpakking op maat bestellen

Het bestellen van een mooie verpakking op maat is heel eenvoudig op de website. Het is natuurlijk handig dat wanneer je een product wil gaan versturen, dat deze verpakking daarvan op maat wordt geproduceerd zodat het allemaal goed verpakt kan worden. Voor speciale verpakkingen kun je hier terecht en alles zal voor je worden ontwikkeld Je kunt ervoor kiezen om de verpakking op maat te laten bedrukken met een glanzende laag of een logo bijvoorbeeld. Je krijgt er ook een speciale vouwlijn bij wanneer je de verpakking op maat besteld. Dit komt omdat je dat dan kunt vouwen proces in de vorm waar je de verpakking op maat in wilt hebben. 

Een ontwerp laten maken voor je verpakking

Niet alleen zal je de verpakking op maat makkelijk kunnen bestellen, maar er wordt ook een ontwerp voor je gemaakt door de ontwerpers, waardoor je dit niet zelf hoeft te doen, je kunt alles overlaten aan het bedrijf. Je geeft door hoeveel verpakkingen je wilt hebben en welke maat deze moeten zijn en er zal dan een ontwerp voor je gemaakt worden. Daarna zal de verpakking op maat worden geproduceerd in de fabriek en wordt het bedrukt met het logo dat jij graag zou willen hebben. 

Levering van de verpakking op maat

De levering van de verpakking op maat gaat ook erg eenvoudig, want dit wordt gewoon geleverd op de locatie waar jij dit had gewenst. Wil je dus de verpakking op maat bij jouw bedrijf laten leveren, het ophalen of bij jou thuis laten leveren. Dat kan allemaal en er zit veel flexibiliteit in het bestellen en laten maken van de verpakking op maat. Een echte verpakking die je bedrijf van de concurrent onderscheidt laat je hier maken en dan ook nog precies in de maat van het product dat hier in wordt verpakt.