Pakhuis Delft
Image default
Onderwijs

Fysieke en digitale leermiddelen voor het basisonderwijs vind je bij deze specialist

Als je op zoek bent naar fysieke en digitale leermiddelen voor jouw leerlingen in het basisonderwijs, reken je op Educatieve Uitgeverij Kinheim. Dit bedrijf biedt een veelvoud aan lesmaterialen aan voor de onder- en bovenbouw, voor uiteenlopende vakken. Zo kun je er niet alleen terecht voor materialen om te oefenen met de basisvakken rekenen, lezen en schrijven, maar bijvoorbeeld ook voor materiaal met betrekking tot verkeer en Europese talen. Je vindt simpelweg alle materialen om jouw leerlingen of kinderen te bieden wat ze voor het bouwen van een stabiele educatieve basis nodig hebben. Als je naast werkboeken ook digitale leermiddelen voor het basisonderwijs wilt bestellen, kun je ook bij deze uitgeverij terecht. Met digitale middelen oefenen leerlingen niet alleen op school, maar ook thuis met vakken die zij lastig vinden. Natuurlijk kunnen leerlingen in zulke bonusoefeningen ook extra uitdaging vinden.

Bestel een proefpakket en ontdek of de materialen aan je verwachtingen voldoen

Wil je weten of de materialen van deze educatieve uitgeverij voldoen aan jouw verwachtingen? Door een proefpakket te bestellen, kom je daar snel achter. Wanneer je kiest voor een proefpakket van een bepaalde titel, ontvang je alle delen van één serie. Als je de materialen wilt houden, betaal je de bijgevoegde rekening. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met de lesmaterialen, kun je deze retourneren. Het is tevens mogelijk om een zelf samengesteld proefpakket met verschillende titels te bestellen. Een persoonlijk proefpakket kan echter niet geretourneerd worden. Het ervaren team van dit bedrijf helpt je graag wanneer je meer wilt weten over het samenstellen van een proefpakket.

Neem direct contact met dit bedrijf op wanneer je vragen hebt

Wanneer je een proefpakket wilt aanvragen, of meer wilt weten over een bepaald werkboek, neem je gerust contact met de specialisten van deze uitgeverij op. Dat doe je eenvoudig via hun website. Het team van Educatieve Uitgeverij Kinheim gaat graag met je in gesprek om je van het nodige advies te voorzien, zodat jij de juiste leermiddelen voor het basisonderwijs kunt bestellen.

https://www.kinheim.com/