Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Fysio Nijmegen gaat verhuizen naar Oost

Fijne fysio Nijmegen komt tot de conclusie dat het tijd is voor een verhuizing. De verhuizing zal binnenkort plaatsvinden. De reden voor de verhuizing is dat fysio Nijmegen geen zin meer heeft om in het huidige pand te blijven. Je wilt namelijk niet dat jouw behandelingen door blijven gaan op een plek waar de persoon die jouw behandelt zich niet op de juiste plek voelt. Het is voor ons dan dus wel te begrijpen dat wij ook op een bepaalde manier jou kunnen voorzien van het verwerken van deze problemen.

Verhuizen naar een ander land

De keuze van Fysio Nijmegen om te verhuizen naar het oosten was voor mij als een schok. Het Oosten is namelijk Duitsland. Ik ging er dus vanuit dat fysio Nijmegen ging verhuizen naar een ander land. Het klopt wel dat Duitsland oost is van Nederland. Dit is niet de reden voor de verhuizing. De echte reden voor de verhuizing is dat de locatie niet meer geschikt is. Het blijkt ook nog dat de locatie niet is waar ik had gedacht. Het gaat helemaal niet naar Duitsland. Het wordt gewoon een oostelijker punt binnen Nederland dat is toch wel fijn voor de mensen die wachten op een afspraak omdat zij al langere tijd met pijn kampen.

Pijn is niet te stoppen

Of fysio Nijmegen er nou voor kiest om te verhuizen naar het oosten is het nog steeds zo dat pijn niet te stoppen is. De mensen kunnen niet wachten tot alles achter de schermen is opgelost. Zij willen gewoon dat de pijn wordt behandeld en dat zij zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen gaan. Het wordt nog een hele opgave voor de mensen om dit te realiseren. Fysio Nijmegen heeft een grote verantwoordelijkheid op zich genomen. Deze verantwoordelijkheid is het bestrijden van pijn in de spieren voor hun klanten.