Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Rekenen op de beveiliging van Nauta

Nauta is jarenlang fabrikant en verkoper van beveiligingsmaterialen, waaronder dat van gecertificeerde kluizen. Deze kluizen bieden de juiste beveiliging voor je documenten. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in:

– Wapenkluizen
– Archiefkasten

Je kunt bij hen altijd terecht voor vakkundig advies met betrekking tot kluizen. Daarnaast helpen zij je ook graag met andere beveiligingsmogelijkheden. Je kunt erop rekenen dat je een kluis aanschaft die zowel veilig als brandveilig is. Dit komt doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die de juiste bescherming bieden aan al je belangrijke documenten en spullen.

De kluizen worden zeker niet zomaar verkocht. Zo zijn de kluizen uitvoerig getest met verschillende gereedschappen om er zeker van te zijn dat de kluizen veilig zijn en optimaal hun werk zullen doen wanneer je ze eenmaal hebt geplaatst.

Een sleutelplan van Nauta

Een ander onderdeel behorende bij Nauta is het sleutelplan. Hiermee bepaal je wie toegang krijgt tot bepaalde ruimtes. Als eigenaar krijg je de hoofdsleutel, ook wel de loper genoemd. Vervolgens worden er allerlei sleutels gemaakt voor bevoegden die enkel toegang hebben tot bepaalde kamers of ruimtes. Nauta helpt je graag op weg met het regelen van een goed sleutelplan.

Zo kun je rekenen op een snelle levering, SKG gecertificeerde sleutels, cilinders met kopieerbeveiliging en de mogelijkheid tot het maken van sleutels met een eigen profiel. Mocht het zijn dat je al in het bezit bent van sloten en sleutels behorende bij het slotenplan, en is er schade aan het slot? Dan kun je ook altijd rekenen op noodreparaties die dezelfde dag nog kunnen worden uitgevoerd.

Door gebruik te maken van de diensten van Nauta kun je erop rekenen dat je verzekerd bent van een goede beveiliging en van gecertificeerde beveiligingsopties waarvan je nog jarenlang kunt profiteren.