Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Ga voor een hotel chique interieur

Een hotel binnen stappen en het gevoel hebben dat alles klopt? Het is een bijzondere stijl die we steeds vaker vertalen naar ons eigen interieur. Een hotel chique interieur is dan ook een populaire woonstijl op dit moment. De stijl is gevuld met rijke stoffen in combinatie met luxe materialen. Een vleugje goud mag ook zeker niet ontbreken.

Luxueus wonen

De hotel chique woonstijl betekent dat alles mooi is ingericht met een luxe uitstraling. De interieurs van Eric Kuster staan hier bekend om. En hotelachtige sfeer met glamoureuze uitstraling, luxe en exclusiviteit. Denk aan veel natuurlijke tinten en natuurlijke materialen. Ook kleuren als okergeel, olijfgroen, bruin en blauw doen het goed om een luxe sfeer te creëren. Door accenten als marmer en goud te gebruiken, zorg je voor een gevoel van rijkdom.

Richmond Interiors

Met de items van Richmond Interiors, weet je zeker dat je interieur luxe uitstraalt. De producten zijn eigen designs, hierdoor is er meer aandacht voor details. De collectie van Richmond Interiors heeft een moderne uitstraling met een chique accent. Dit uit zich in de rijke velvet stoffen, donkere houten materialen in combinatie met goud en marmer. Door de combinatie hiervan creëer je van je huis een thuis.

Sfeervolle verlichting

Sfeervolle verlichting mag zeker niet ontbreken in een hotel chique interieur. Om het hotelgevoel ook thuis te creëren is het belangrijk dat in heel het huis sfeervolle verlichting wordt geplaatst. Mooie staande lampen of tafellampen zorgen voor een hotelgevoel, maar ook mooie hanglampen mogen niet ontbreken. Ga voor glazen lampen, om een luxe uitstraling te geven. En voor zacht, geel licht om het geheel niet te hard te maken.

Wil jij er ook op uit in je eigen huis? Tover je huis om in een hotel chique inrichting en kom volledig tot rust. Laat je inspireren door de Eric Kuster woonstijl, dan komt het helemaal goed.