Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Een meubelspuiterij met diverse mogelijkheden

Wilt u de meubels van uw woning een upgrade qua uitstraling geven? Bij dé meubelspuiterij uit Rotterdam zorgen ze dat al uw meubels er strak en als nieuw uitzien. Dit bieden zij aan u voor een aantrekkelijke prijs een geheel nieuwe uitstraling krijgt door gebruik te maken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben passie voor het vak en voeren iedere opdracht dan ook met veel plezier uit. Daarbij komt ook dat u tot wel vijf jaar garantie heeft. U kunt bij ons ook terecht voor een bedrijfsrenovatie of het renoveren van uw keuken.

Eindeloze keuze bij een meubelspuiterij

Bent u op zoek naar een professionele meubelspuiterij in de buurt van Rotterdam? Bij Technicolor Car Care staan hun specialisten graag voor u klaar. Als gediplomeerde meubelmaker hebben wij door de jaren heen veel ervaring en expertise opgedaan, waarmee wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Hierbij staat onze service voorop en zorgen wij bij iedere opdracht dat u als klant tevreden bent.

Auto onderhoud en detailing

Heb u interesse in meerdere renovatie projecten, bijvoorbeeld ook een nieuwe kleur op de auto? Deze specialist is namelijk ook een expert in diverse autowerkzaamheden. Zij bieden de mogelijkheid de auto te detailen of wrappen en deze een optimale uitstraling te geven met een bijzondere kleur of een uniek effect. Auto detailing geeft u veel mogelijkheden voor scherpe prijzen. Bij alle diensten die deze specialist aanbiedt staat de service voorop en zorgen zij bij elke opdracht dat u tevreden bent. Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en neem contact met hen op voor een afspraak. Heb u nog aanvullende vragen of wilt u meer weten over de werkwijze van deze specialist? Ook dan kunt u zeker contact met hen opnemen.