Pakhuis Delft
Image default
Kunst en Kitsch

Geef uw woning de entree die het verdient

kies voor tijdloze en kwalitatief goede kunststof deuren

Wist u dat er vandaag de dag erg veel mogelijkheden bestaan als het aankomt op kunststof deuren? Iedere woning kent immers weer een ander karakter en heeft een andere uitstraling. Of u nu woont in een nieuwbouwwoning of een woning uit de jaren ’30, in beide gevallen is er een passende deur van kunststof te verkrijgen. Naar wat voor soort design gaat uw voorkeur uit?

 

 

Deuren met decoratieve elementen

 

Gaat uw hart sneller kloppen van een deur van kunststof met decoratieve elementen? Of houdt u het liever zo neutraal mogelijk en gaat uw liever voor een deur van kunststof zonder decoratieve elementen? In beide gevallen bent u bij de specialist aan het juiste adres en zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Sterker nog, door het maatwerk kunt u een deur volledig samenstellen zoals u het in gedachten heeft.

 

 

Kom langs in de showroom in Harmelen of Huizen

 

Om er zeker van te zijn dat u een deur in huis gaat halen die volledig aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het beste even een bezoek brengen aan de showroom in Harmelen of Huizen. Het personeel kan u hier alles vertellen over iedere deur van kunststof en denkt graag met u mee. Geef vooral de wensen die u in gedachten heeft door, zodat er samen met u gekeken kan worden naar het beste design voor uw woning.