Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren: bezit ook een recreatiewoning die geld oplevert

Heeft u besloten dat in vastgoed investeren voor u de beste optie is, dan bent u zich misschien al aan het voorbereiden op de taak als huisbaas. Of u nu een appartement, een stacaravan of een vakantiehuisje aanschaft, u zal hier inkomsten uit moeten halen om het winstgevend te maken. Dat betekent dat u het werven van huurders en het onderhouden van de woning voor uw rekening zal moeten nemen. Dit is een flinke taak, maar de moeite is de opbrengst waard. Tenzij u investeert in een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed, want dan krijgt u alle lusten en neemt het park alle lasten op zich. Hier leest u hoe dit in zijn werk gaat.

In vastgoed investeren doet u bij een vakantiepark

Een goed voorbeeld van de mogelijkheden die u heeft als u gaat investeren in een recreatiewoning is als volgt. U koopt het vakantiehuisje en geeft het in beheer aan het park. Zij zullen ervoor zorgen dat er huurders komen, dat het huisje onderhouden wordt en dat het schoon en netjes blijft. Vervolgens spreekt u af met het park of u het huisje ook wilt gaan gebruiken of dat u het enkel en alleen wilt uithuren aan andere mensen. Dit alles wordt vastgelegd in een 15-jarige overeenkomst inclusief het minimale bedrag dat u elk kwartaal ontvangt, ongeacht de bezetting van uw huisje of de mate van onderhoud dat het nodig heeft.

Een recreatiewoning levert u geld op

De situatie zoals boven beschreven, geeft u verscheidene voordelen. Zo heeft u nadat u de investering gedaan heeft, geen omkijken meer naar het huisje, maar bent u wel zeker dat u elk kwartaal een vast inkomen heeft. U heeft ook zelf een bestemming waar u uw vakanties of weekenden kunt doorbrengen. Er zijn recreatiewoningen te koop in België, maar ook in Nederland en andere Europese landen. Op deze manier in vastgoed investeren is veilig, het geeft u zekerheid en u weet exact hoeveel geld het in het laatje zal brengen voordat de looptijd voorbij is.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/