Pakhuis Delft
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren voor de leukste kinderfeesten

Heeft u er wel eens aan gedacht dat stretchtenten huren een perfecte oplossing is voor uw kinderfeest? Een kinderfeestje viert u natuurlijk het liefste buiten. Door een stretchtent te huren, voorziet u het feest niet alleen van een extra leuke en feestelijke uitstraling; de tent biedt ook alle benodigde comfort en beschutting om heerlijk de hele dag (en avond) buiten te genieten.

Waar een stretchtent huren ideaal voor is

Kinderen willen lekker vrij rond lopen, bewegen en rennen. Een dichte tent of andere oplossing is daarom geen goed idee. Een stretchtent is een open tent, die van de zijkanten gewoon toegankelijk is. Hierdoor rennen de kinderen lekker onbezorgd alle kanten op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade aan de tent of aan andere spullen. Stretchtenten huren is kids proof. Wilt u tijdens het kinderfeestje zo lang mogelijk buiten blijven? Dan is het handig om een beschutte plek te hebben, bijvoorbeeld tijdens het eten. In de tent plaatst u eenvoudig stoelen en tafels en ook voor bankjes of zitzakken is uiteraard plaats. Rondrennen met eten is natuurlijk geen goed idee! Kinderen hebben natuurlijk veel energie en willen graag spelen, maar ze zullen het allemaal leuk en spannend vinden om in de tent te mogen eten.

Altijd een tent in het juiste formaat

Voor het huren van een stretchtent kunt u op diverse plekken terecht, zoals bij Olijslagers Tentenverhuur. Stretchtenten huren kan altijd in de afmetingen die u wilt. De tent wordt opgezet door fraaie houten palen neer te zetten en hier een doek overheen te spannen. U bent dus niet verplicht om de tent in een strikte vorm op te zetten. Past de tent bijvoorbeeld net niet lekker in de beschikbare ruimte, dan is het geen probleem om een van de stokken een metertje te verschuiven. U zult zien dat deze tenten niet alleen mooi en gezellig, maar ook zeer praktisch zijn.

https://www.olijslagers.nl/