Pakhuis Delft
Image default
Energie

Investeren in zonnepanelen: een goed idee voor u?

Loyalty Solar in Breda is hét bedrijf dat u van a tot z helpt wanneer u interesse heeft om te investeren in zonnepanelen. Zij hebben namelijk al zo’n twaalf jaar ervaring en geen project is voor hen te groot. Zo hebben ze complete zonnedaken gecreëerd op schoolgebouwen, bedrijfsdaken, grote loodsen en logistieke hallen. Voor bedrijven is het – net als voor particulieren – investeren in zonnepanelen vaak een ontzettend goed idee, omdat het op de lange termijn veel kosten bespaart. In een business case die dit bedrijf graag voor u opstelt, ziet u direct hoeveel het u gaat kosten en hoeveel u gaat besparen na een aantal jaar. Op deze manier maakt u zeker een weloverwogen keuze en besluit u of u wel of niet gaat investeren in zonnepanelen.

De business case is het begin van uw subsidie-aanvraag

In de business case staat alles wat u moet hebben voor de SDE++ aanvraag. SDE++ staat voor Stimulering Duurzame Energietransitie en stimuleert de productie van duurzame energie. Deze aanvraag doet u zelf, bijvoorbeeld nadat Loyalty Solar uw business case heeft gemaakt, maar kunt u ook overlaten aan dit bedrijf. Zoals eerder genoemd: zij helpen u graag van A tot Z, dus ook de aanvraag voor de SDE++ nemen ze u uit handen. U kunt uw waardevolle tijd op deze manier blijven inzetten op uw werk of privézaken.

Laat uw zonnepanelen plaatsen

Heeft u uw keuze laten vallen op het investeren in zonnepanelen? Dan gaat het plaatsingsproces zo snel mogelijk van start. Hierbij wordt altijd voldaan aan de Scope 12-eisen. Uw opstalverzekeraar zal hier ook naar vragen, omdat een onafhankelijke specialist hierbij controleert of de installatie tot in details goed is uitgevoerd. Loyalty Solar gebruikte deze eisen als basis voor de aanleg en plaatsing. Een strenge inspectie wordt tevens altijd gedaan. U weet dus zeker dat u van een professioneel aangelegd zonnedak profiteert.