Pakhuis Delft
Image default
Beauty en verzorging

IPL in Veldhoven: voor wie is dat geschikt?

Zit jij wel eens te denken aan een IPL-behandeling? Dan is het goed om eerst volledig over de juiste informatie te beschikken voordat je dit echt laat doen. Tevens wil je natuurlijk wel voor een betrouwbare specialist kiezen die dit voor je uitvoert. Deze specialist is SkinLab Eindhoven. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van laserbehandelingen en IPL in Veldhoven. IPL werkt op donkerblonde, bruine en zwarte haartjes en op huidskleuren die variëren van licht naar donkerbruin. Heb je dus een hele donkere huidskleur? Dan is IPL zeker niet geschikt en dus niet aan te raden, om ergere complicaties te voorkomen. Ook als je beschikt over witte, grijze, lichtblonde of rode haartjes, is dit niet te behandelen met IPL. Er zal dan voor een andere behandeling gegaan moeten worden. Ook je haartype is belangrijk bij zo’n behandeling. Gelukkig kan SkinLab Eindhoven je hier goed over adviseren.

Waarom laat je IPL doen?

Als jij veel haartjes hebt en dit graag vermindert, dan is IPL in Veldhoven een goede optie zodat je dit tegengaat. IPL-ontharing is effectief, eenvoudig en veilig toe te passen op toch wel een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypes. Hierboven wordt besproken op welke huid- en haartypes dit niet mogelijk is, maar op al de rest kan dit dus wel. De hoeveelheid pigment in de haren en in de huid zijn namelijk belangrijk voor een optimale behandeling. Over het algemeen is de regel bij IPL in Veldhoven dat hoe verder de huidskleur en de haartjes uit elkaar liggen, hoe beter het licht zijn werk kan doen en dus hoe beter het resultaat.

Laat jouw lichaam ontharen door deze speciale behandeling

Wil jij graag voor eens en voor altijd van vervelende huidaandoeningen, zoals overbeharing af zijn? Dan is een goede huidbehandeling belangrijk. Deze voer je niet zelf uit, maar laat je uitvoeren door SkinLab Eindhoven, dé specialist in huid- en oedeemtherapie. Kies voor een laserbehandeling of kies voor het iets minder diepe IPL in Veldhoven en je zult merken dat jouw huid zo goed als nieuw is. Wil je dit ook graag? Neem dan contact op met de specialist.

https://skinlab-eindhoven.nl/