Pakhuis Delft
Image default
Cadeau

Je kerstpakket bestellen bij een webwinkel; dit zijn je opties

Als jij een kerstpakket moet samenstellen voor jouw personeel dit jaar, dan kun je daar het beste een webwinkel voor gebruiken. Daar heb je namelijk niet te maken met de kerstdrukte, met seizoensgebonden openingstijden en met reistijden. Je bekijkt het assortiment in je eigen tijd, 24 uur per dag, en dat vanaf een plek die je zelf uitkiest. Je hebt het hele jaar de tijd om je beslissing te maken en kunt het aanbod zo vaak en zo rustig doorlopen als je wilt. Bestel je je kerstpakket bij een webwinkel, dan krijg je daar bovendien ook een aantal verschillende opties aangeboden.

 

Een vooraf samengesteld kerstpakket

Het grootste gedeelte van het assortiment van een webwinkel bestaat uit vooraf samengestelde kerstpakketten. Dit zijn er vaak honderden en deze staan allemaal tot je beschikking. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een kerstpakket van gemaakt. Er zijn wellness pakketten, barbecuepakketten, Amerikaanse pakketten, ecologische pakketten en zelfs verrassingspakketten. Je bekijkt dit aanbod door de filters te gebruiken. Daarmee stel je een thema in, een prijsklasse, een kleur of een product en zie je dus alleen de opties die relevant zijn voor je. Het zou raar zijn als er tussen dit grote assortiment geen pakket te vinden is dat past bij jouw behoeften.

 

Een pakket op maat

Bestel jij meer dan honderd kerstpakketten in één keer, dan krijg je de optie om je eigen kerstpakket samen te stellen. Je kiest dan de producten uit die je erin wilt laten plaatsen en geeft dat door aan de webwinkel. Deze optie is ideaal als je een groot aantal medewerkers tevreden moet stellen en zelf invloed wilt hebben op de inhoud van de pakketten. Er zijn toch meer dan honderd verschillende verwachtingen waaraan je dan moet voldoen. Helaas is een pakket op maat meestal niet beschikbaar bij kleinere bestellingen. Wil je dan zelf inspraak hebben, dan moet je naar de winkel om de producten voor je kerstpakket afzonderlijk te kopen.

 

Alternatieve opties

Veel webwinkels bieden naast de bovenstaande twee kerstpakket opties ook één of meerdere alternatieven aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bon met punten en je medewerkers kunnen die punten dan zelf uitgeven in de winkel. Dit is een goede keuze als je personeel erg gevarieerd is en het lastig wordt om iets te vinden voor iedereen. Een ander soortgelijk idee is om voor een cadeaubon te kiezen. Of je kan een kerstpakketten met artikel bestellen. 

 

Keuze genoeg

Bij het uitkiezen van je kerstpakket biedt een webwinkel je dus keuze genoeg. Als je tussen de honderden vooraf samengestelde pakketten niets vindt, dan is er wel een andere optie die past. Het grote voordeel is dat webwinkels vaak goedkoper zijn, omdat de kosten voor het onderhouden van een website laag zijn. Daar profiteer jij van als je je kerstpakketten bij een webwinkel koopt dit jaar. Wat ook je keuze, je personeel zal niet teleurgesteld zijn want met zoveel opties aan je voeten vind je vast iets wat voor jou perfect is dit jaar.