Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Jouw auto verkopen doe je bij dit garagebedrijf in Rotterdam

Wil je je oude auto verkopen omdat je toe bent aan een nieuwe? Verkoop je auto dan bij garagebedrijf Spiering & Pluym in Rotterdam en Delfgauw. Dit kan binnen een dag geregeld zijn, mits je akkoord gaat met de inkoopwaarde die dit bedrijf je geeft. Het enige wat je verder hoeft te doen is het invullen van een formulier en langskomen om je auto in te leveren. Het is bovendien mogelijk om direct het koopbedrag van je auto te ontvangen, zodat je dit bedrag kunt bijleggen bij het kopen van de nieuwe occasion. Daarnaast maakt het voor dit bedrijf niet uit van welk merk je auto is, welk model het is en of je auto hybride is. Ze hebben in hun grote showroom altijd wel plek voor een nieuwe occasion.

Een professionele werkplaats

Bij dit garagebedrijf in Rotterdam, een vroegere Toyota-dealer, ontvang je de professionele service die je van een merkdealer gewend bent, maar dan goedkoper. Ook kun je bij dit bedrijf dezelfde dag weer op pad, als je jouw auto langsbrengt voor standaard onderhoudswerkzaamheden. De monteurs controleren jouw airconditioning op lekkage, verversen je olie én lijnen je banden uit tegen een vast tarief. Het maakt voor hen bovendien niet uit welk type transmissie je rijdt, je krijgt hier altijd de juiste zorg. Bovendien krijg je gratis pechhulp bij iedere standaard onderhoudsbeurt.

Kom langs voor reparatie

Aangezien dit garagebedrijf in Rotterdam langdurig lid van de BOVAG is weet je zeker dat je hier betrouwbare service en topkwaliteit krijgt. Zo krijg je bij langdurig schadeherstel bijna altijd gratis vervoer, zodat u niet zonder auto zit. Ook zorgen de medewerkers van dit bedrijf voor de schadeclaim bij jouw verzekeringsmaatschappij. U hoeft zich hier dan niet druk om te maken. Vraag om meer informatie door contact op te nemen via de contactgegevens op hun website.