Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed

Wilt u graag in vastgoed investeren, maar weet u niet wat de verstandige keuzes zijn of waar u aan moet denken? Dan is de mogelijkheid om als particulier te beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed wellicht de perfecte kans voor u. Center Parcs Vastgoed heeft een laagdrempelige instap voor particulieren. Er is voor iedereen de keuze en de grootte van de investering hangt van u af en wordt u niet opgelegd. Naast deze vrijheid is er voor de beginnende beleggers nog een ander voordeel waarin Center Parcs Vastgoed u tegemoet komt, namelijk het geven van professionele begeleiding tijdens het aankoopproces. U hoeft het niet alleen te doen. Duidelijkheid is belangrijk bij deze grote stappen die u maakt, en dan is een heldere overeenkomst een goede zaak.

Andere voordelen van vastgoed investeren bij Center Parcs Vastgoed

Als particulier beleggen in vastgoed heeft mogelijk grote gevolgen voor uw inkomen. U wilt graag zekerheid. Naast begeleiding en een makkelijke instap kan Center Parcs Vastgoed ook inkomsten garanderen bij vastgoed investeren. U kunt kiezen voor 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur + een percentage van de totale huuromzet. Deze huuruitkering is gegarandeerd, zelfs als de woningen niet worden verhuurd. Een waterdichte constructie. Daar komt ook bij dat u niet hoeft om te kijken naar het vastgoed. Center Parcs Vastgoed zorgt voor het beheer en het onderhoud. U kunt dus genieten van de lusten zonder de lasten.

In vastgoed investeren met een betrouwbare partner

Voor zakelijke partners lijkt het minder uit te maken met wie zaken wordt gedaan gezien de persoonlijke afstand vaak groter lijkt te zijn, maar als particulier beleggen in vastgoed geeft de ruimte voor meer persoonlijkheid. U kunt beter en meer nauwkeurig uitkiezen met wie u in zee wilt gaan. Waar u precies in wilt beleggen. Een betere partner dan Center Parcs Vastgoed gaat u dan ook niet vinden, want dit bedrijf komt u op veel vlakken tegemoet, zoals de begeleiding en de gegarandeerde inkomsten. Maar bovenop al die voordelen is het belangrijkste de ervaring die Center Parcs heeft. Die ervaring straalt vertrouwen uit. Een vertrouwen waarin u zich volledig kunt laten gaan.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl