Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Laat rugklachten behandelen met shiatsu-therapie in Tilburg

Heeft u weleens gehoord van shiatsu-therapie? Deze alternatieve behandelwijze is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten. Niet alleen bij vermoeidheid, stress, spanning en slapeloosheid, maar ook bij klachten in bijvoorbeeld uw rug. Rugklachten zijn ontzettend vervelend en kunnen u belemmeren in veel alledaagse bezigheden. Wellicht weet u precies waar de rugklachten vandaan komen en heeft u veel moeten tillen of lang in een verkeerde houding op een stoel gezeten. Maar wat als u de oorzaak niet precies weet? Dan biedt de praktijk van Maria van der Sar en haar shiatsu-therapie de uitkomst.

Ontdek de oorzaak van uw rugklachten tijdens een behandeling

Wanneer u kampt met rugklachten en deze wilt laten behandelen in Tilburg, dan is het zeker de moeite waar om deze alternatieve behandelwijze te overwegen. Tijdens de shiatsu-therapie wordt er gekeken naar de twaalf energiebanen, oftewel meridianen. Er wordt gekeken of er een verstoring te vinden is in de energiebanen. Dit kan namelijk zorgen voor rugklachten, maar daarnaast ook voor psychische klachten. Wanneer deze verstoring in kaart wordt gebracht, is het mogelijk om een oplossing te bieden voor de specifieke klacht. Het kan namelijk veel oorzaken hebben die u niet altijd zelf kunt achterhalen. Wanneer u met rugklachten langskomt in de praktijk van Maria van der Sar in Tilburg, is het dan ook erg belangrijk dat u in staat bent om aan te geven waar de pijn precies zit. Aan de hand daarvan correspondeert de therapeut de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan.

Maak een afspraak

Wilt u graag een shiatsu-therapie starten om uw meridianen weer in balans te brengen? Zeg vaarwel tegen uw rugklachten en maak direct een afspraak bij deze praktijk in Tilburg. Ook wanneer u geen last heeft van rugpijn of andere klachten, heeft een shiatsu-behandeling in de praktijk in Tilburg een positief effect. Ontdek de mogelijkheden en neem direct telefonisch contact op!

https://www.mariavandersar.nl/