Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Ledverlichting helpt bedrijven besparen

Wist u dat ledverlichting bijdraagt aan het besparen van energie voor bedrijven? Vanaf 2023 zijn er voor grote kantoorpanden verplichte energielabels geïntroduceerd. Indien uw bedrijf niet voldoet aan het energielabel mag het pand, waarin uw bedrijf gelokaliseerd is, niet meer als kantoorpand gebruikt worden. Lux Systems is daar om te helpen om dit te voorkomen en geeft daarom verlichtingsadvies aan bedrijven in verschillende sectoren. Als lichtspecialist produceren zijn met diverse groothandels in Europa en China ledverlichting voor bedrijven, die zij vervolgens ook zelf monteren als u van hun diensten gebruik maakt.

Energiebesparende ledverlichting speciaal voor bedrijven

Lux Systems onderscheidt zich door voor een lage prijs hun zelfgeproduceerde ledverlichting te verkopen aan bedrijven. Zij geven verlichtingsadvies voor uw bedrijf. Dit doen zijn door op bezoek te gaan bij het bedrijf om daar de situatie te bekijken. Het gehele lichtplan dat u vanuit dit bedrijft ontvangt is volledig gebaseerd op uw wensen voor de verlichting en de mogelijkheden binnen het assortiment van de lichtspecialist. U heeft invloed om de lichtinval, de mogelijkheden met de verlichting, zoals het kunnen dimmen van de lichten, en de hoeveelheid lampen in de ruimte te bepalen. Zodra u akkoord gaat met het plan, zal een ervaren team aan installateurs bij uw bedrijf langskomen om alles in goede orde te instaleren. Op deze manier garanderen zij dat de energiezuinige verlichting doet wat het zou moeten doen.

Vraag naar advies op maat

Heeft u interesse in ledverlichting voor bedrijven? Laat verlichtingsadvies uitvoeren door dit bedrijf. Zo kunt u uzelf garanderen dat uw bedrijfspand gereed is voor de energielabels in 2023. U wordt verzekerd van een duurzame oplossing voor uw bedrijf. Voor het inplannen van een afspraak voor verlichtingsadvies, kunt u contact opnemen met de lichtspecialist door gebruik te maken van hun contactgegevens op hun website. Wacht niet te lang en laat energiezuinige verlichting plaatsen door dit bedrijf.

https://www.luxsystems.nl/