Pakhuis Delft
Image default
Entertainment

Leuke activiteiten om te doen in de omgeving

De winter is een jaargetijde waar minder buitenactiviteiten worden georganiseerd. Dat is op zich wel logisch, want het is natuurlijk minder warm dan in de lente of de zomer. De meeste winterevenementen vinden plaats rond de decembermaand. Toch is het leuk om tijdens zo een winterevenement iets actiefs en buiten te organiseren. Grote Stormbanen huren een leuke aanvulling als je zo’n winterevenement moet organiseren. Waar moet je dan op letten?

Een ijsbaan

Je kan natuurlijk diverse stormbanen huren maar wellicht is dat in de winter teveel van het goede. Als jij een winterevenement moet organiseren kun je dan ook kiezen om een schaatsbaan op te bouwen. Zo kan je schaatsbanen in alle denkbare maten huren inclusief schaatsplaten, schaatsen, schaatskasten en een bar. Ook kun je kiezen voor houten hekjes of strobalen aan de kant. Schaatsattracties kunnen uitgelicht worden zodat er ook ’s avonds geschaatst kan worden. In veel plaatsen is het al een aantal jaren gebruikelijk om in december en een deel van januari zo’n ijsbaan te plaatsen in het centrum. Soms overdekt, soms niet. Het is ook niet gek dat je steeds vaker een schaatsbaan ziet bij een winterevenement. Het zijn ware publiekstrekkers. Overdag zwieren de oudere bewoners over deze baan en ’s avonds komt de jeugd vaak samen rond en op de ijsbaan. Om het winterevenement nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers, kun je een stormbanen huren en plaatsen. Zeker de wat jongere mensen spreekt dit aan. Kies voor een van de stormbanen huren in een winterthema om het winterse evenement nog meer uitstraling te geven.

Aandachtspunten

Stormbanen huren zijn leuk, maar een stormbaan is niet geschikt voor de kleinere kinderen. Terwijl de meeste winterevenementen zijn gericht op de hele familie. Als dat ook het geval is bij het winterevenement dat jij moet organiseren, is het slim om een aantal activiteiten gericht op kinderen in te passen in het programma. Zo wordt jouw winterevenement geslaagd.