Pakhuis Delft
Image default
Banen en opleidingen

Magazijnmedewerker

Wil jij aan de slag als logistiek medewerker en gegarandeerd 40 uur per week werken? Er is geen einddatum voor de baan, dus lang gewerkt? Is het salaris op basis van je werkervaring en certificering tussen 10,93 euro en 12,50 euro? Kunnen een heel goed team en een supergoede teamleider je helpen het maximale uit jezelf te halen? Met XPO kan dat!

Wat je gaat doen:

Je bent 40 uur per week fulltime bezig met logistiek. Maandag t / m vrijdag is uw standaard werkweek op een vast tijdstip! Het kan worden geregeld in een tweeploegensysteem (6.00 uur tot 15.00 uur en 13.00 uur tot 22.00 uur) of een tweeploegensysteem in één dag of middag. Samen zoeken we naar een geschikte locatie voor jouw werktijden. Dat is een luxe.

Van het afhandelen van zendingen tot het gebruik van heftrucks om planken te labelen en pallets te plaatsen. Zorg ervoor dat u de juiste inventaris bestelt en dat de verpakking niet beschadigd is. Verpak en verzegel de bestelling. Ontvang goederen bij het dok totdat ze worden opgehaald. Inkomend en uitgaand. XPO heeft hier veel geweldige functies. Laat ons samen het beste voor u zoeken!

Wat je krijgt:

Het salaris ligt tussen 10,93 euro en 12,50 euro

Als u ‘s nachts werkt, ontvangt u een toelage van 25% en 35%.

Elke dag dat je wakker wordt, ontvang je een reiskostenvergoeding van maximaal 6,60 euro

XPO haalt graag het meeste uit u. Daarom word je regelmatig bijgeschoold. Heftruck- of heftrucktraining kan hier onderdeel van zijn.

Trainen via Goodhabitz, pensioengevend, kortingen op verzekeringen en gymzalen, en een goede welzijnswinkel voor werknemers

wie ben jij

Jij bent de senior logistiek medewerker waar XPO naar op zoek is met 2 jaar laatste ervaring. Als u een lift heeft en / of een vrachtwagencertificaat bereikt, is dat een voordeel

Je bent fulltime van maandag tot en met vrijdag

Je lacht graag hard als je hard met je samenwerkt

Engels is de voertaal van dit bedrijf, dus je spreekt ook vloeiend Engels.

U kunt VOG aanvragen

Kent u XPO al?

XPO is een grote logistiek dienstverlener met 4 vestigingen in de regio Amsterdam en een netwerk in meer dan 32 landen / regio’s!  Het zijn er zoveel, wat niet zo gek is, want ze behoren tot de top drie van beste logistieke bedrijven van Nederland en tot de top tien van de wereld! XPO Amsterdam werkt voor een groot hightechbedrijf op het gebied van computeronderdelen. Je kunt je voorstellen dat je hier heel voorzichtig mee moet zijn. Daarom is nauwkeurig werken, veilig en efficiënt werken essentieel! En “best traag maar perfect” is hier de mentaliteit. Je werkt met je team aan een dagelijks doel om klanten zo volledig mogelijk te leveren. Maar wees gerust, je wordt volledig opgeleid door collega’s en teamleiders. Het is inderdaad een bedrijf dat wil investeren om het maximale uit jou te halen!

Is dit de job waarnaar je op zoek bent en wil je graag beginnen? Solliciteer dan nu!


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-engels.html