Pakhuis Delft
Image default
Banen en opleidingen

Een trainingsinstituut dat een goedkope VCA-cursus in het Engels aanbiedt

Voert u risicovolle werkzaamheden uit, zoals op een bouwterrein? Dan is het verplicht om een VCA-cursus te volgen, en u kunt uzelf of uw werknemers inschrijven voor een cursus in het Engels tegen een goedkope prijs bij INT Services in Vlaardingen. Ze bieden deze cursus ook aan in andere talen, zoals in het Pools, Slowaaks en Frans. Dit is ideaal wanneer er buitenlandse werknemers voor u werken die graag in hun moedertaal de cursus willen volgen. Dit is wel zo handig als ze de veiligheidsregels en maatregelen goed willen begrijpen.

Een divers cursusaanbod

Bij dit trainingsinstituut in Vlaardingen kunt u niet alleen een goedkope VCA-cursus in het Engels volgen, maar ook cursussen over andere onderwerpen. Zo bieden zij ook een cursus aan voor loodgieters, elektriciens en voor het installeren van zonnepanelen. Omdat ze de cursussen in diverse talen aanbieden, kan iedereen de cursus in zijn of haar moedertaal volgen. Wilt u graag hulp bij financiële aspecten, zoals de boekhouding? Ze bieden ook financiële cursussen aan waar u alles leert over financiële berekeningen, wat erg handig is als u bijvoorbeeld een eigen onderneming heeft. Welke cursus u ook wilt volgen; bij INT Services vindt u gegarandeerd een cursus waarmee u verder komt!

Ontwikkel uw vaardigheden met een cursus van dit trainingsinstituut

Wilt u nieuwe vaardigheden ontwikkelen met een cursus van deze expert? Of wilt u uw werknemers inschrijven voor een goedkope VCA-cursus in het Engels? U kunt als leidinggevende ook de VCA VOL-cursus volgen, waarin u leert om gevaarlijke situaties te herkennen en adequaat te reageren. Zo maakt u de werkomgeving voor uzelf en voor uw werknemers een stuk veiliger. Wilt u ook een praktische cursus volgen waarin u belangrijke zaken voor uw vakgebied leert? Bekijk snel het gehele aanbod aan cursussen online en meld u aan voor de cursus die het beste bij uw situatie past.

https://www.intservices.nl/nl/