Pakhuis Delft
Image default
Banen en opleidingen

Project manager IT

De juiste project manager kan een IT-onderneming maken of breken. Ze moeten weten wat ze doen, en respect genieten van zowel ontwikkelaars – niets doodt een job zoals inadequaat management! Een goede PM is zijn gewicht in goud tweemaal waard: ten eerste wanneer u hem in dienst neemt vanwege alle ervaring die hij voor u meebrengt; ten tweede zodra we beginnen samen te werken omdat zijn kennis van onschatbare waarde zal zijn in elke fase van dit proces.

Wat doet een project manager?

De project manager heeft veel op zijn bordje. Hij is verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en beheren van projecten die meestal groot of complex zijn met aanzienlijke budgetten voor zowel interne taken binnen het bedrijf als externe diensten die buiten het standaard werkgebied vallen – verplichtingen die op elk niveau kunnen voorkomen tijdens een gemiddelde werkdag!

De wereld van projectmanagement is groot, maar hoeft niet overweldigend te zijn. U kunt werken met elk bedrijf, van de particuliere sector tot de overheid of non-profitorganisaties – zelfs instellingen die vallen onder wat wij noemen “het algemeen belang!”

De Project Manager IT moet altijd verantwoording afleggen aan de directeur van de IT-afdeling van het bedrijf. Als er bepaalde dingen misgaan met dit budget, dan zal hij daar onmiddellijk een oogje op hebben en proberen te anticiperen op de gevolgen ervan voordat ze zich voordoen of te groot-breed worden.

Vacatures Projectmanager IT

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als Project manager IT? Samen met onze vacature partners bieden wij mooie kansen aan diegenen die gekwalificeerd zijn. Als de perfecte kans zich hieronder voordoet en het is iets dat overeenkomt met je vaardigheden of interesses, klik dan op “solliciteer nu” om direct vanaf deze pagina doorgestuurd te worden naar een sollicitatieprocedure! Bekijk op de website van Plus IT de laatste vacatures project manager.