Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een buitenkeuken voor je Big Green Egg maak je je barbecue-avond compleet

Gebruik je vaak je Big Green Egg op warme zomerdagen en wil je deze een upgrade geven met een stijlvolle buitenkeuken? Bekijk dan eens het assortiment van Roast Buddy! In deze webwinkel vind je diverse buitenkeukens voor jouw traditionele barbecue. De praktische en kwalitatief hoogwaardige buitenkeuken is ideaal om te combineren met je Big Green Egg. Zo til jij je barbecue-avonden naar een hoger niveau en ontvang je je gasten in stijl. Roast Buddy is een webshop waar je alles vindt op het gebied van barbecues, waaronder de barbecues en buitenkeukens zelf, maar ook bijvoorbeeld accessoires zoals bestek en kolen. De Big Green Egg is een van de hoofdproducten die zij in hun assortiment hebben opgenomen. Bezoek de website en ontdek de originele en kwalitatieve producten van deze barbecue-expert!

Combineer de Big Green Egg met een stijlvolle en robuuste buitenkeuken

De Big Green Egg is dé barbecue die je nodig hebt voor de heerlijkste, zelf bereide vleesgerechten in jouw tuin. Al sinds 1974 is dit een vooraanstaand merk in de wereld van de barbecues, met onder meer keramiek dat ontwikkeld is door NASA om de temperatuur constant te houden. Je stuurt hiermee ook eenvoudig de graden met precisie bij, zodat je bij ieder stuk vlees de juiste bereiding toepast. Door een buitenkeuken voor je Big Green Egg te bestellen, bedacht door de specialisten van Roast Buddy, maak je het bereiden van vlees in je eigen tuin nog veel gemakkelijker. Je plaatst niet alleen heel handig je barbecue in de keuken, maar het bespaart je ook nog eens veel op- en afbouwtijd. Kies voor een Roast Pit om je BBQ in te plaatsen en een Sinkhole of een Pit Extender voor net dat beetje extra.

Bestel online of kom langs in de winkel

Bestel nu jouw ideale barbecueproducten online en ontvang ze snel in huis! Wil je de buitenkeuken die jij op het oog hebt voor je Big Green Egg van dichtbij bekijken? Kom dan langs in de winkel van Roast Buddy in Zwaag. Hier staan de medewerkers jou te woord en geven zij graag advies en informatie over alle producten. Zo maak jij hier altijd de beste keuze voor jouw barbecue.

https://www.roastbuddy.nl/