Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Boxspring zonder matras

Als je van méér slaapcomfort wilt genieten, dan is het vooral belangrijk dat je bed van goede kwaliteit is. Hoewel een standaard bed natuurlijk nog altijd een goede oplossing is, kiezen steeds meer mensen voor een boxspring. Er bestaan heel wat verschillende soorten boxspring op het vlak van formaat, materiaal en meer – maar één van de populairste is toch wel de boxspring zonder matras.

Een boxspring zonder matras is eenvoudigweg een kwalitatieve, comfortabele bodem voor het bed, waarop dan een aparte matras gelegd kan worden. Op die manier kan je dus zelf kiezen hoe je bed aanvoelt, hoeveel je voor je matras betaalt, enzovoort. Wil je meer weten over de voordelen van een boxspring zonder matras? Lees dan snel verder!

De voordelen van een boxspring zonder matras

Een boxspring op zich is al een interessante investering voor de inrichting van je slaapkamer, en dat heeft verschillende redenen. Hieronder vind je de belangrijkste:

1. Meer comfort tijdens het slapen

Een van de belangrijkste voordelen van een boxspring is dat zo’n bodem veel meer comfort biedt dan een standaard beddenbodem. Dit heeft deels te maken met de structuur van de boxspring, die opgebouwd is uit ‘springs’, of veren. Deze zorgen voor het beste comfort afhankelijk van je lichaam, gewicht en meer. En dat betekent dus ook dat je beter en dieper slaapt!

2. Boxsprings voor elke situatie

Nog een voordeel van een boxspring zonder matras? Je kan zeker zijn van een breed gamma aan mogelijkheden. Van modellen voor een éénpersoonsbed tot king-size boxsprings, er zijn haast geen grenzen. Op die manier ben je zeker dat je voor lichaam, situatie en beschikbare ruimte precies de boxspring vindt die je zoek!

3. Flexibiliteit is troef

Ten slotte kan je bij een boxspring zonder matras helemaal zelf kiezen welke matras je erop legt. Hierdoor kan je dus specifiek op zoek gaan naar de matras waar jij je goed bij voelt, zolang die maar bij het formaat van je nieuwe boxspring past. Het gevolg daarvan is natuurlijk dat jouw slaapcomfort nog beter wordt, waardoor dus ook je levenskwaliteit positief wordt beïnvloed!