Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Nolte tussenvloeren: de ultieme vloeroplossing

Ben jij op zoek naar de perfecte vloeroplossing, maar kun je niets vinden dat aan jouw behoeften voldoet? Dan is een entresolvloer van Nolte wellicht precies wat jij nodig heeft. Mezzanine vloeren bieden een geweldige manier om het gebruik van de ruimte in elke ruimte te maximaliseren, terwijl ze ook een esthetisch aangename look bieden. Laat ons de voordelen van een Nolte mezzanine vloer onderzoeken en waarom het de perfecte keus voor jouw huis of bedrijf kan zijn. 

 

Wat is een entresolvloer? 

Een entresolvloer is in wezen een door kolommen ondersteund verhoogd platform dat twee niveaus binnen dezelfde ruimte creëert. Het is een ideale oplossing voor iedereen die zijn beschikbare ruimte optimaal wil benutten zonder naar een groter pand te moeten verhuizen. Het is ook een geweldige manier om een open lay-out te creëren of zelfs extra slaapkamers aan jouw huis toe te voegen.

 

Waarom kiezen voor Nolte? 

Nolte is een van Europa’s grootste leveranciers van entresolvloeren en voorziet klanten al sinds 1978 van kwaliteitsproducten. Alle Nolte vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder dat er onderhoud nodig is. Bovendien worden ze geleverd met gedetailleerde instructies en installatiekits, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn, zelfs als je weinig ervaring hebt met timmer- of bouwwerkzaamheden. 

 

De voordelen van een Nolte tussenverdieping 

Naast het kunnen maximaliseren van bestaande ruimte, zijn er vele andere voordelen verbonden aan het installeren van een Nolte mezzanine vloer in jouw huis of bedrijf. Om te beginnen, zijn zij ongelooflijk duurzaam en vergen zeer weinig onderhoud na verloop van tijd – gewoon het regelmatige schoonmaken zou de truc moeten doen. Zij verstrekken ook extra bergruimte die van pas kan komen als je niet in extra meubilairstukken, zoals planken of kabinetten wilt investeren. Bovendien kunnen ze helpen de energiekosten te verlagen door hun isolerende eigenschappen, die voorkomen dat warme lucht opstijgt naar de woonruimte tijdens de warme maanden.  

 

Alles bij elkaar genomen, is het investeren in een mezzanine vloer van Nolte een grote manier om bestaande ruimte te maximaliseren, terwijl het toevoegen van esthetisch beroep en functionaliteit tegelijkertijd. Niet alleen zal het helpen energiekosten besparen, maar het zal ook opslagcapaciteit verhogen en om het even welke ruimte voor gasten of familieleden meer uitnodigend maken! Zo, als je hebt overwogen om een extra niveau aan jouw huis of bedrijf toe te voegen, kijk niet verder dan Nolte mezzanine vloeren!

 

https://www.noltemezzanine.nl/