Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Ontdek de mogelijkheden bij een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden

Wil jij een inspirerende ruimte boeken bij een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden? Dan kies je voor Napkins! Iedere zakenman of -vrouw kan hier terecht voor creatieve brainstormsessies, het organiseren van seminars of zelfs vergaderdiners. Zij hebben namelijk alles in huis om effectief én efficiënt te kunnen vergaderen, waardoor de mooiste ideeën zullen ontstaan. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op deze locatie? Lees dan snel verder.

Vergaderen

Ten eerste: vergaderen. Dit doe je op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden. Je boekt hier namelijk inspirerende ruimtes, waar je jouw creativiteit in de vrije loop laat. Daarnaast beschikt iedere ruimte over een beamer, een flip-over en gratis wifi van topkwaliteit. Ieder vergaderarrangement is compleet uitgerust met koffie, thee, tafelwater, koekjes én overheerlijk fruit.

Zakelijke lunch

Naast vergaderen, is Napkins de ideale plek voor zakelijke afspreken met bijvoorbeeld collega’s of klanten. Bespreek nieuwe ideeën onder het genot van een lekker broodje en kom zo samen tot de beste oplossingen. Een lunch op locatie is goed voor de relatie met jouw klant of collega, want de gesprekken in een lunchroom zijn toch heel anders dan op kantoor.

Evenementen

Daarnaast kun je bij Napkins terecht voor het organiseren van zakelijke evenementen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een locatie om een seminar, een congres of een symposium te organiseren? Dan kies je voor deze prachtige locatie in Woerden. De locatie heeft een zakelijke, maar toch ook een huiselijke sfeer, waardoor er zowel kleine congressen als personeelsborrels worden georganiseerd.

Neem contact op met de locatie en boek een ruimte

Wat voor zakelijke afspraak je ook wilt plannen: je kunt terecht bij een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden! Bekijk zeker de verschillende vergaderarrangementen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Boek gelijk een ruimte of controleer de beschikbaarheid door contact met hen op te nemen via de contactgegevens op de website.