Pakhuis Delft
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de perfect strandtas

Tips voor de perfect strandtas

Wanneer de eerste zonnestralen weer weten door te breken, dan zitten we in ons hoofd natuurlijk al heerlijk aan het strand. Misschien heb jij zelfs wel de luxe dat je een prachtige strandvakantie in het vooruitzicht hebt. Wanneer het eindelijk zover is en je voor het eerst naar het strand gaat, dan is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Zonnebrand mee, zonnebril op en een badlaken en goed boek mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Om dit allemaal mee te nemen, is een goede strandtas natuurlijk onmisbaar! Dus wil jij volledig in stijl naar het strand, dan moet je deze tips absoluut lezen.

Formaat

Voor een perfecte strandtas gaan we iets verder dan alleen hoe deze eruit ziet. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat je strandtas ook mooi is, maar hij moet ook wel degelijk functioneel zijn. Een strandtas wordt immers gevuld met de nodige spulletjes. Badlakens, zonnebrand, tijdschriften en misschien zelfs nog wel wat lekkers. Zorg er dus voor dat je kiest voor een strandtas die niet te klein is. Vind je het niet prettig om een tas aan de hendels te moeten dragen. Denk er dan eens over na om te gaan voor een rugzak. Je kunt online eenvoudig een rugzak kopen, die groot genoeg is, zodat je alle benodigde strandspulletjes eenvoudig op je rug met je mee kunt dragen.

Kleur

Naast het formaat, is natuurlijk de kleur ook een belangrijk onderdeel is de zoektocht naar een geschikte tas voor naar het strand. Je wilt immers wel een vrolijke tas met je meedragen. Vooral voor vrouwen is het vaak een enorme uitdaging om naast een functioneel geschikte tas ook een goed uitziende tas te vinden. Het maakt dan niet uit of het gaat om een schooltas dames of een strandtas. 

Materiaal

Wanneer jij je tas regelmatig meeneemt naar het strand, dan kun je je voorstellen dat je tas flink wat te verduren krijgt. Zeewind, zand en misschien zelfs wel zoutwater. Kortom, een dure leren charm tas is dan vaak geen verstandige keuze. Het materiaal wat het meest voor de hand ligt is riet. Niet alleen is een rieten tas ontzettend praktisch omdat het eenvoudig is schoon te maken, maar is het ook enorm stijlvol. Een rieten tas geeft je immers het gevoel alsof je je op Ibiza waant. Ook een stoffen tas is overigens prima geschikt om te dienen als tas voor het strand. Na een dagje strand hang je je handdoeken op en klop je je tas gemakkelijk even uit. Is je tas erg vies, dan gooi je hem toch gewoon even in de was?