Pakhuis Delft
Image default
Auto's en Motoren

U kunt een 45 kilometerauto kopen bij dit allround autobedrijf

In Autobedrijf A. Minnaard vindt u een allround autobedrijf met allerlei auto’s en brommobielen. U kiest hier voor een AIXAM- of Minauto-brommobiel en voor onderhoud bent u hier ook altijd welkom. Wilt u meteen tanken? Bij dit bedrijf in Kuinre vindt u zelfs een tankstation dat 24 uur per dag, zeven dagen per week is geopend. U betaalt gewoon met uw business card of pinkaart. Daarbij kunt u hier terecht voor verzekeringen; zij zijn namelijk erkend bemiddelaars voor Enra-verzekeringen.

Gaat u voor een nieuwe auto, occasion of leaset u liever?

Heeft u een relatief klein budget? Dan is in plaats van kopen, het leasen van een 45 kilometerauto wellicht een goede optie voor u. U betaalt hierbij een vast maandelijks bedrag en krijgt hierbij:

  • Verzekering
  • Reparaties
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechservice

U staat dus niet voor onaangename verrassingen achteraf en betaalt in principe alleen de benzine nog bovenop uw leasekosten. Heeft u een genoeg budget om een 45 kilometerauto te kopen? Dan kiest u uit nieuw of occasion. De mogelijkheden hierbij zijn werkelijk eindeloos, dus bekijk zeker eens welke 45 km-auto het best bij u past. De occasions die u in het aanbod ontdekt, hebben uiteenlopende prijzen, tellerstanden en bouwjaren. Bekijk dus goed waar uw voorkeur naar uitgaat en koop de auto die het best bij uw wensen past.

Breng een bezoek aan dit vakkundige autobedrijf

Wilt u de 45 kilometerauto eerst in het echt bekijken voordat u overgaat tot het kopen ervan? Dat is niet meer dan logisch natuurlijk! Autobedrijf A. Minnaard heeft een bijzondere locatie. Kuinre ligt namelijk op de provinciegrens van Overijssel, Friesland en Flevoland. U bent daar welkom om een proefrit te maken en te bespreken wat uw wensen zijn. Zo weet u zeker dat u de juiste 45 kilometerauto koopt waar u nog jarenlang van profiteert. Bent u al benieuwd welke dat zal zijn?