Pakhuis Delft
Image default
Mode en Kleding

Welke kleur portemonnee moet je kiezen? Gebruik deze tips!

Welke kleur portemonnee moet je kiezen? Gebruik deze tips!

Een portemonnee is niet alleen een accessoire waar je je essentials in kunt bewaren, zoals je pasjes en contant geld. Het is ook een modieus stuk dat deel uitmaakt van je dagelijkse ensemble. Daarom moet je bij het winkelen voor een nieuwe Burkely portemonnee overwegen welke kleur de juiste kleur is. In deze gids delen we een paar tips voor het kiezen van de juiste portemonnee-kleur, al kun je deze tips eventueel ook gebruiken als je een Burkely tas gaat aanschaffen. 

Kies een kleur die past bij je stijl

Kies bij het kiezen van een kleur voor je portemonnee voor een kleur die past bij je gebruikelijke stijl. Denk aan de kleuren in je garderobe, maar ook aan waar je outfit uit bestaat. Draag je vaak neutrale kleuren zoals bruin en beige, dan is een bruin leren portemonnee voor heren een goede keuze. Aan de andere kant, als je van metalen accessoires houdt, is een portemonnee met metalen voorvak de beste keuze. Als je gevoel voor mode gevarieerd is, is het raadzaam om een ​​portemonnee te kopen die past bij de kleur van je riem.

Houd rekening met feng shui

Feng shui is een Chinese filosofie die de positie van bepaalde stukken inhoudt om harmonie in een omgeving te creëren. Het overweegt dat de elementen van de aarde met elkaar verbonden zijn en dat door ze in hun juiste posities te plaatsen, men balans kan creëren en hun chi kan verbeteren. Met andere woorden, het idee van feng shui is dat wat je kiest om jezelf mee te omringen, je leven kan beïnvloeden. Door de juiste portemonneekleur te kiezen, kun je het universum “overtuigen” dat je met rijkdom overspoelt. Dit kun je ook doen door de juiste kleur te kiezen bij een fietstas kopen

Overweeg je image

Wat wil je dat mensen denken als ze je portemonnee zien? Wil je gezien worden als een rijke zakenman, of wil je dat ze denken dat je relaxed bent? De kleur van je portemonnee zegt veel over jou, dus zorg ervoor dat je degene kiest die het gewenste resultaat geeft. Als je bijvoorbeeld een netwerkevenement bijwoont, zullen je collega’s waarschijnlijk niet denken dat je serieus bent als je een kleurrijke portemonnee tevoorschijn haalt. 

Kies een kleur die je bevalt

Voor wie koop je je portemonnee, zo niet voor jezelf? Koop een portemonnee in een kleur waar je blij van wordt als je ernaar kijkt. Aan het eind van de dag bepaal je welke portemonnee-kleur je moet kiezen. Als je een kleur kiest die geen “vreugde opwekt”, zul je niet elke keer tevreden zijn als je hem uit de kast haalt om te betalen. Wat maakt het uit of je portemonnee een onconventionele kleur heeft?

Denk aan hoe de portemonnee eruitziet als hij ouder is

Bepaalde portemonnee-kleuren vertonen meer slijtage in vergelijking met andere. Aangezien een portemonnee het soort accessoire is dat je dagelijks gebruikt, moet je ervoor zorgen dat het er niet te snel versleten uitziet. Kies voor doffe kleuren als de kans bestaat dat je portemonnee vies wordt, zoals een zwart leren portemonnee voor heren of een bruin leren portemonnee voor heren.