Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Vergroot je naamsbekendheid met bedrukte jassen!

Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, is het van belang om te zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden voor je personeel. Ook is het creëren van prettige werkomstandigheden een van de redenen voor mensen om bij hun werkgever te blijven werken.

Als je personeel veel buiten aan het werk is, hebben ze werkkleding nodig die draagbaar is tijdens alle weersomstandigheden. Deze werkkleding maakt het werken in de buitenlucht prettiger waardoor mensen meer werkplezier ervaren.

Daarnaast is bedrijfskleding de ultieme manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Jassen als bedrijfskleding

Als je op zoek bent naar jassen voor je personeel dan biedt Hurricane, een gerenommeerd bedrijf uit Harmelen (Utrecht), een ruime keuze aan jassen. Je kunt hier ook je jas bedrukken Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen.

Bodywarmers

Een bodywarmer is ideaal om te dragen tijdens een iets frissere dag. Hurricane heeft een groot aanbod aan bodywarmers, zowel voor dames als voor heren. De doorstikte bodywarmers hebben een moderne uitstraling. De dunnere bodywarmers zijn winddicht en heel prettig om te dragen. Er zijn ook bodywarmers die gemaakt zijn van fleece, deze geven net iets meer warmte.

Jassen

Bij de jassen zie je dat de laatste trends ook gevolgd worden bij het maken van bedrijfskleding. De jassen zijn zowel stijlvol als praktisch. Ze zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren. Het praktische aan deze jassen, is dat ze vaak extra zakken hebben, zo heb je ook wat opbergruimte in je jas. Als je personeel in de winter aan barre weersomstandigheden blootgesteld wordt, is het functioneel om te kiezen voor een jas met een uitneembaar binnenvest.

Werkjassen

De werkjassen van Hurricane voldoen aan de hoge eisen die aan werkkleding in onder andere de bouw en langs de openbare weg gesteld worden. Ze zijn wind- en waterdicht, hebben voldoende opbergvakken, ze zijn duurzaam en veilig. Zo vallen werkjassen op in het donker, door de reflecterende materialen die gebruikt worden. Naast jassen kun je bij Hurricane ook terecht voor bijpassende shawls, handschoenen en mutsen.

Laat je bedrijfskleding bedrukken

Je kunt je naamsbekendheid eenvoudig vergroten door je bedrijfskleding te laten bedrukken. Laat je jas bedrukken door Hurricane. Je personeel is voor klanten meteen zichtbaar en daardoor eenvoudig aan te spreken. Doordat je medewerkers er professioneel uitzien, geef je als bedrijf meteen je visitekaartje af.

Hurricane heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het bedrukken van bedrijfskleding. Je hebt de mogelijkheid om de naam van je bedrijf te laten borduren, zeefdrukken of via digitaal transferen op je kleding te laten zetten.