Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Voor- en nadelen van topmatras hybride voor 2022

Voor- en nadelen van topmatras hybride voor 2022

Stel dat je het type persoon bent dat houdt van de klassieke hoge kwaliteit van beproefde producten en tegelijkertijd de nieuwste innovaties omarmt. In dat geval vindt u het misschien een uitdaging om producten te vinden die zowel je behoefte aan tijdloze kwaliteit als aan moderne vernieuwingen adequaat invullen. Er is een type matras in de matrassenwereld dat gebruik maakt van zowel het ouderwetse praktische matrasontwerp dat de tand des tijds heeft doorstaan als de nieuwste innovaties op het gebied van matrastechnologie. Een relatief recente toevoeging aan veel matrassenbedrijven, de topmatras hybride is precies dat, een mix van het oude en het nieuwe die iets totaal anders creëert. Als je al een tijdje niet hebt gewinkeld voor een topper 90×200 of als dit de eerste keer is dat je een bed koopt, ben je misschien niet bekend met een topmatras hybride. Wat is er zo bijzonder aan hybride matrassen? Zijn ze geschikt voor uw slaaphouding? Wat maakt ze beter voor uw slaapbehoeften?

  • Voordelen topmatras hybride 

Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen een nieuw topmatras hybride en topper 90×200 te kopen voor de slaapkamer. 

Gewrichts- en rugondersteuning: Een topmatras hybride beschikt over de unieke combinatie van een pocketspiraalmatrasveer en verschillende soorten traagschuim voor een mix van gewrichts- en rugondersteuning voor alle slaaphoudingen. De verscheidenheid van de twee ondersteuningssystemen helpt een uniek ondersteuningssysteem te creëren. Of je nu een rugslaper, zijslaper of zelfs een buikslaper bent, hybride matrassen bieden een evenwicht tussen ondersteunende en ontspannende slaap, terwijl ze op geen van beide manieren te ondersteunend zijn. Als u een bed wilt dat niet te zacht of te stevig is, is de topmtras hybride de juiste keuze.

Drukpuntverlichting: Als je ‘s ochtends wakker wordt met pijnlijke schouder- of heupkrampen, dan kan het zijn dat je matras uw drukpunten niet goed ontlast. Een te stevig bed kan ervoor zorgen dat je tijdens je slaap verkeerde druk uitoefent op je gewrichten.  Bij een topmatras hybride is de top van het traagschuim ontworpen met een comfortlaag om het lichaam te wiegen terwijl je slaapt, wat leidt tot een betere uitlijning van de wervelkolom en een rustiger slaapervaring. Als je vaak gewrichtspijnen hebt, kan een hybride bed een deel van uw pijnen verlichten. 

Pocket Coil Ondersteuningssysteem: De draadframe binnenveringmatras bestaat al heel lang, met zijn veersysteem dat mensen comfortabel laat slapen op een matras met een hogere dichtheid. Hybride matrassen bieden dezelfde ondersteunende functie met de bonus van pocketveren, waardoor uw frame langer meegaat.

Verkoelende eigenschappen: Oudere en goedkopere traagschuimmatrassen hebben de neiging uw lichaamswarmte vast te houden, waardoor u heter slaapt dan normaal en waardoor u ‘s nachts gaat zweten. Temperatuurregeling is essentieel voor iedereen die een goede nachtrust wil. Daarom is het beter als je een topper 90×200 aanschaaft waardoor de toplaag van het bed koel blijft aanvoelen. Hybride matrassen maken gebruik van de luchtstroom door de koelende eigenschappen van het frame en het nieuwere, meer geavanceerde geheugenschuim met gel en materialen met faseverandering om uw lichaamstemperatuur tijdens de slaap te reguleren, zodat uw lichaam koel blijft.

  • Nadelen topmatras hybride 

Nu je zo enthousiast bent over de topmatras hybride, laten we ervoor zorgen dat je de mogelijke nadelen kent voordat jij je haast om er een te kopen. Hier zijn een paar nadelen die je misschien moet overwinnen als je een topmatras hybride koopt.

Warmte vasthouden: Zoals eerder vermeld, geeft je lichaam warmte af wanneer je slaapt, en traagschuim kan die warmte vasthouden en je een warmer gevoel geven. Als uw lichaamstemperatuur te hoog is, kan het moeilijk zijn om koel te slapen. Als je van nature een warme slaper bent of graag koeler slaapt, wees dan op uw hoede voor goedkoper traagschuim en probeer een topmatras hybride te vinden met ingebouwde koeltechnologie.

Traagschuim is niet voor iedereen geschikt: Het spijtige aan traagschuim is dat veel mensen gewoon niet houden van hoe het aanvoelt als ze slapen, of het nu het warme, schurende gevoel is dat sommige schuimen kunnen hebben of het gebrek aan een glad oppervlak dat een traditionele matras heeft.Als je de voorkeur geeft aan de stevigheid van een traditioneel binnenveringsmatras, dan is een topmatras hybride wellicht niets voor je. Hoewel de ondersteuning vergelijkbaar is, krijg je niet hetzelfde zachte, kussenachtige gevoel door de textuur van traagschuim. De beste oplossing is als je een topper 90×200 koopt. 

topmatras hybride