Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Wanneer u een nieuwe of tweedehands Doosan-heftruck wilt kopen, rekent u op deze specialist

Wilt u een Doosan-heftruck kopen? In het aanbod van ROGO Machines B.V. uit Middelharnis in de provincie Zuid-Holland, vindt u zonder twijfel de machine die u nodig heeft. Doosan is een Zuid-Koreaans merk dat machines levert die zijn ontwikkeld op kracht, comfort en duurzaamheid. ROGO Machines B.V. biedt verschillende heftrucks van dit merk aan, van meerdere series. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een duurzame heftruck? Bekijk dan de Doosan RX 70 heftruck op de website van deze specialist. Deze heftruck is een hybride: hij kan op diesel en elektrisch aangedreven worden, is zeer veilig te bedienen en is ondanks zijn kracht uiterst fijngevoelig. De RX 70 heeft een vijftal rijprogramma’s en is uitgerust met onderhoudsarme elektrische remmen. Deze remmen maken de heftruck extra duurzaam.

Uw adres voor landbouwmachines, heftrucks, reinigingsmachines en tractoren

Bij dit gespecialiseerde bedrijf kunt u niet enkel een Doosan-heftruck kopen. Ook als u op zoek bent naar een landbouwmachine zoals een ploeg, schoffelmachine of kistenvuller, of naar specifieke onderdelen voor uw machine, helpt het team van dit bedrijf uit Middelharnis u met plezier. Naast nieuwe machines vindt u in het assortiment van dit bedrijf ook occasions. Deze tweedehands machines zijn uitstekend onderhouden en kunnen nog een hele tijd dienst doen in uw bedrijf. Het team van ROGO B.V. verzorgt tevens het onderhoud aan al uw machines. Dit kan in hun werkplaats in Zuid-Holland gedaan worden, of bij u op locatie. Het laatste scheelt u veel kostbare tijd.

Neem direct contact op met deze expert

Wilt u een nieuwe of tweedehands heftruck van het Zuid-Koreaanse merk Doosan kopen, of bent u op zoek naar een andere machine voor uw bedrijf? Bij deze specialist kunt u onder andere terecht voor een veelvoud aan robuuste landbouw- en reinigingsmachines en tractoren. Ook als u vragen heeft over de onderhoudsservice van dit bedrijf, neemt u gerust contact met ze op.

https://www.rogo.nu/