Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Wat moet er allemaal te vinden zijn op mijn bedrijfswebsite?

Heb je een eigen bedrijf, of wil je er een starten? Dan is het logisch dat je denkt aan een website. Tegenwoordig kom je er eigenlijk niet meer omheen; om meer klanten te vinden moet je online te vinden zijn. Maar wat moet er allemaal op je bedrijfswebsite staan? Hier zijn een paar essentiële elementen die je niet mag vergeten:

1. Een duidelijke beschrijving van je product of dienst

De eerste indruk is alles. Zorg ervoor dat je websitebezoekers een helder beeld krijgen van wat je bedrijf doet en waar je voor staat. Houd het kort en bondig en zorg ervoor dat je belangrijkste boodschap duidelijk naar voren komt.

Zorg er ook voor dat je website passend is voor je doelgroep. Jongeren verschillen bijvoorbeeld vaak tegenover ouderen in wat ze belangrijk vinden in een website. Als je een website laat maken, bespreek dan goed met je webdesigner wat belangrijk is om te verwerken.

2. Contactgegevens

Het is belangrijk dat je klanten en potentiële klanten weten hoe ze contact met je kunnen opnemen. Vermeld daarom je adres, telefoonnummer en e-mailadres op je website. Het is ook een goed idee om een contactformulier toe te voegen, zodat mensen gemakkelijk een bericht kunnen achterlaten.

3. Een overzicht van je producten of diensten

Zorg ervoor dat je websitebezoekers een duidelijk overzicht hebben van de producten of diensten die je aanbiedt. Dit kan in de vorm van een catalogus, een lijst of een galerij. Voeg afbeeldingen en prijzen toe om het voor mensen gemakkelijker te maken om te kiezen wat ze willen.

4. Testimonials

Potentiële klanten willen weten wat andere mensen van je producten of diensten vinden. Voeg daarom testimonials of reviews toe aan je website. Dit geeft vertrouwen en kan mensen overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

5. Social media links

Social media is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en meer klanten te bereiken. Zorg ervoor dat je links naar je social media-pagina’s op je website hebt staan, zodat mensen je gemakkelijk kunnen vinden en volgen.

 

Een goede bedrijfswebsite moet duidelijk zijn, gemakkelijk te navigeren zijn en belangrijke informatie bevatten zoals contactgegevens, productinformatie en testimonials. Zorg ervoor dat je website er professioneel uitziet en overweeg om een professionele website te laten maken als je niet zo technisch bent. Met deze tips zorg je ervoor dat je bedrijfswebsite er geweldig uitziet en je klanten aantrekt!