Pakhuis Delft
Image default
Mode en Kleding

Badjassen voor kinderen

Kinderbadjassen moeten comfortabel, praktisch en stijlvol zijn, en de kinderbadjassen voldoen aan al deze eisen. Als extraatje zijn deze slijtvaste kinderbadjassen ook nog eens zeer betaalbaar.

Ontworpen voor jongens en meisjes van 2 tot 12 jaar, kinderbadjassen zijn verkrijgbaar in koningsblauw of roze, en hebben twee grote steekzakken, een capuchon en fijn bewerkte stiksels. Deze knusse badjas is absoluut perfect voor schone kinderen om in te stuiteren na een bad of douche voordat ze naar bed gaan. Bekijk hier de Badjasparadijs kortingscodes.

Met het comfort en de gezelligheid die alleen te vinden zijn bij 100% katoen, zullen deze kinderbadjassen vanaf het eerste moment de favoriet van kinderen worden. Met een stofgewicht van 550 g/m² zijn ze behaaglijk en warm, zelfs op de koudste winteravonden. Onze kinderbadjassen kunnen regelmatig in de machine gewassen worden op wasprogramma’s tot 400 C zonder zijn warmte of vorm te verliezen.

Ze kunnen worden gepersonaliseerd door de naam van het kind op de voorkant te laten borduren, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een speciale verjaardag of gewoon voor de lol.

Met de handige online personalisatie functie kun je borduren toevoegen aan al onze gepersonaliseerde kinder- en baby badjassen zoals je wilt. Voeg de naam of initialen van je kind, de foto van hun favoriete actieheld, een dinosaur, barbie of iets anders toe!

 

Kinderbadjassen

Je wilt ervoor zorgen dat je kleintje het niet koud krijgt als ze tijdens het baden uit het warme water stappen. Een kinderbadjas is ideaal om ze in te wikkelen en ervoor te zorgen dat ze lekker zitten voordat je ze afdroogt, hun pyjama aantrekt en in bed stopt.

 

Katoenen badjassen

Wat klinkt er zachter dan een katoenen badjas? We weten dat materialen belangrijk zijn bij het zoeken naar een badjas, daarom gebruiken we bij het maken van onze badjassen puur katoenen badstof. Sommige van onze badjassen gebruiken puur katoenen badstof, gewicht 420 g/m2 en sommige gebruiken fluweelzachte badstof 400 g/m2.