Pakhuis Delft
Image default
Mode en Kleding

De keuze voor een luiertas

Als je een baby of peuter hebt, wordt een luiertas een noodzaak. Als je met je kindje uitgaat, moet je alle benodigdheden meenemen. Omdat er verschillende soorten babytassen op de markt zijn, kunnen ouders het moeilijk vinden om er een uit de menigte te kiezen. Er zijn draagtassen, schoudertassen en rugzakken. Je kunt deze dragen met behulp van het handvat, slingeren over uw schouder, of draag ze op je rug. Elke draagmethode heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Als je niet kunt beslissen welke draagmethode je het beste vindt, kan een converteerbare luiertas je een hoop rompslomp besparen. In de meeste gevallen betekent de term ‘cabriolet’ dat de tas op alle drie de manieren gedragen kan worden. De ene dag kun je hem over je schouder dragen en de volgende dag kun je hem als een rugzak dragen of pakken als een draagtas. Sommige nieuwe ouders hebben de fout gemaakt om een tas te kopen, hem een paar dagen te gebruiken en hem dan te dumpen omdat ze de draagoptie niet leuk vinden. Als ze gewoon vanaf het begin een multifunctionele luiertas kopen, hoeven ze niet veel geld te verspillen aan het uitzoeken van de dingen op die manier.

Ben je zelf op zoek naar een handige luiertas die op meerdere manieren kan worden gebruikt, kijk dan eens naar een fraaie Cowboysbag luiertas. Deze zien er geweldig uit door het volnerfleer zodat ze ook voor andere gelegenheden kunnen worden gebruikt, maar bieden net zo veel vakken en een geweldig draagcomfort.