Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

De perfecte wikkel laten maken

Opzoek naar een bedrijf die een wikkel op maat kan maken voor bijvoorbeeld een snoepje of iets anders? Dan zit je bij ons goed. Wij zullen ervoor zorgen dat het omhulsel perfect op maat zal zijn en goed past bij het desbetreffende product. Wanneer je zelf al precies weet wat je wilt kan je dat aan ons doorgeven, wij realiseren het voor je. Al ben je daar nog niet helemaal uit adviseren wij je graag. Wij hebben immers al heel wat ervaring met het ontwerpen en maken van een wikkel. Er komen namelijk nog best wel wat aspecten bij kijken zoals materiaalkeuze, vervaardiging en de nabewerking. Wij zorgen ervoor dat jouw product een perfect omhulsel zal krijgen. 

Vormgeven

Maar wat is nou de perfecte wikkel? Dat is best wel lastig en dat hangt ook af van jouw product. Wat wel zeker is, is dat een perfecte wikkel bestaat uit een goede balans van bescherming en verkopen. Het is wel zo belangrijk dat bijvoorbeeld jouw snoepje of koekje heel blijft, de verpakking moet dus wel redelijk stevig zijn. Tevens is het net zo belangrijk om het product er aantrekkelijk uit te laten zien. Al ziet het er niet aantrekkelijk uit zijn mensen meer geneigd om andere producten te kopen. Gelukkig weten wij precies hoe we dit moeten aanpakken en weten altijd de juiste balans hiertussen te vinden. 

Meer informatie

Er komen best wel wat dingen kijken bij het ontwikkelen van de perfecte wikkel, het is niet iets wat je zomaar eventjes doet. Wil je hier meer informatie over, of vertrouw je ons het vormgeven en produceren van je wikkel toe? Neem dan contact met ons op. Je kan ons contacteren door telefonisch contact op te nemen, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen.