Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Dit bedrijf is een pro in kunststofbewerking

Kunststofbewerking is een precisiewerk. Talboom Kunststoffen voert al jaren verschillende projecten van klein tot groot uit door kunststof te bewerken. Daarnaast zijn er vele manieren om kunststof te bewerken. Een daarvan is kunststof frezen. Hierbij wordt er telkens een klein laagje kunststof verwijderd tot de gewenste vorm overblijft.

Kunststofbewerking voor verschillende branches

Van kunstwerken, tot bureaus en stellingen, verzin het zo gek of niet of het wordt gemaakt van kunststof. Het ophangsysteem bij de opticien, waar alle brillen op uitgestald staan is een goed voorbeeld van kunststofbewerking. Uit een grote plaat kunststof worden er grote aantallen vakjes uitgesneden. Dit wordt gedaan door kunststof te frezen. Het frezen van kunststof wordt gedaan door een freesmachine die erg secuur te werk gaat. Kunststof frezen is namelijk echt millimeterwerk. Door middel van een speciaal ontwerp wordt de machine zo ingesteld dat er op je juiste plekken een vakje wordt gemaakt. Deze machines moeten natuurlijk wel aangestuurd worden. Hiervoor heeft Talboom Kunststoffen een team van ervaren vakmensen in dienst die precies weten wat zij moeten doen om van jouw idee een groot succes te maken. Zij weten ook precies welk type kunststof wel of niet geschikt is voor een project en in welke verschillende opties het type kunststof beschikbaar is.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van kunststofbewerking? Laat je informeren door Talboom Kunststoffen. Hun team staat voor je klaar om je alles te verstellen over kunststof frezen en de andere opties binnen kunststofbewerking. Aan de hand van jouw wensen zullen zij een plan voor je opmaken. Zodra je akkoord gaat met dit plan, zullen zij het gaan uitwerken. Voor het maken van een afspraak of het insturen van een ontwerp, kan je terecht op hun website. Daar staat alles uitgelegd wat je moet weten over het insturen van een ontwerp en hoe zij verder te werk gaan.

https://talboomkunststoffen.nl/bewerkingen/