Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Een leuke en originele deurhanger laten drukken

Een eigen deurhanger drukken is hartstikke leuk. Je kan er een zelfbedachte tekst op laten maken en die aan je deur hangen. Of met een leuk plaatje erbij. Zo zullen mensen niet zomaar je kamer binnen lopen of juist wel. Een deurhanger is leuk voor jezelf, maar ook leuk om als cadeau te geven. Daarnaast is het ook nog eens erg simpel om een deurhanger te drukken. Je kan helemaal los gaan en al je creativiteit erin stoppen. Met verschillende ontwerptools kan je aan de slag gaan. Deze zijn niet al te moeilijk om te gebruiken, dit heb je snel onder de knie. Je kan zelfs een eigen logo gaan ontwerpen voor op je deurhanger. Wanneer je eenmaal tevreden bent met het ontwerp dat je gemaakt hebt zullen we deze verwerkelijken. Hier maken we een mooie deurhanger van. 

De stappen

De eerste stap bij een deurhanger drukken is de juiste uitvoering te kiezen. Er zijn namelijk verschillende vormen deurhangers. Vervolgens variëren de deurhangers ook nog in de grote, hier moet je dus ook een keus uit maken. De volgende stap is een keuze maken tussen een eenzijdige of tweezijdige deurhanger, om vervolgens het materiaal van de deurhanger uit te kiezen. Daarna zal je zien hoeveel het zal kosten. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan is het tijd om je deurhanger te ontwerpen. Met behulp van onze ontwerpsoftware kan je dit gaan doen. Al ben je blij met je ontwerp stuur je je ontwerp naar ons op in een pdf bestand. We zullen vervolgens de deurhanger drukken. 

Meer informatie

Voor meer informatie over een deurhanger drukken kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, maar je kan ook een mail sturen. We staan ieder moment voor je klaar om een deurhanger te drukken.