Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Een tijdelijke opslag in Roermond aanschaffen

Als je op zoek bent naar een ruime tijdelijke opslag in Roermond dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier gemakkelijk een opslag huren voor een periode die voor jou het beste uitkomt. Ben je op zoek naar een tijdelijke opslag in Roermond voor een periode van enkel een maand? Dan is dat zeker mogelijk. Je kunt de opslag namelijk te allen tijde weer opzeggen. Dat doe je via het formulier op de website Je geeft aan per wanneer je de opslag wilt opheffen. Afhankelijk van waar de opslag staat wordt deze zo snel mogelijk opgehaald. Je kunt alle vragen die je hebt ook stellen via dezelfde pagina op de website. Hier zullen adviseurs met je meekijken naar alle mogelijkheden die er voor jou zijn en worden eventuele vragen goed en duidelijk voor je beantwoord. 

Mobiel en flexibel

De tijdelijke opslag in Roermond is een belangrijk onderdeel van bijvoorbeeld een verbouwing. De meeste opslagen moet je direct een jaar afsluiten of moet je een contract voor tekenen. Bij deze opslag is dat niet het geval. Daarnaast is het niet alleen een opslag die je tijdelijk kunt gebruiken, maar deze is ook mobiel te gebruiken. Dit betekent dat je hem kunt gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Wil je hem echt verplaatsen, dan moet je daar wel even van tevoren een afspraak over maken, maar in principe kan je deze overal gebruiken. 

Service

De service en alle andere zaken omtrent de tijdelijke opslag in Roermond zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Dat betekent dat je de haal- en brengservice ook helemaal bij de prijs krijgt. Je betaalt een bedrag van 69 euro in de maand en daarvoor krijg je een opslag die je kunt opzeggen wanneer je maar wilt met alle service erbij.