Pakhuis Delft
Image default
Toerisme

Geniet van een ontspannen vakantie op een comfortabele camperplaats in Zeeland

Geniet tijdens een ontspannen vakantie van de prachtige omgeving rondom uw camperplaats in Zeeland. U kunt eenvoudig een camperplaats reserveren bij Camping Weltevreden in Zoutelande om van een onbezorgde vakantie te genieten. Gelegen aan een prachtig strand, verblijft u hier op een van de mooiste plekken in Zeeland. Als u met een camper reist, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om op een verharde camperplaats te verblijven. U wilt natuurlijk niet dat u camper weg zakt op een te zachte ondergrond. Bij Camping Weltreden vindt u diverse verhaarde camperplaatsen die ongeveer ±60 m2 zijn. Om u van alle gemakken te voorzien zijn bij de camperplaatsen een wateraansluiting, waterafvoer en stroomaansluiting van 6 ampère aanwezig. Geniet van de rustige omgeving of onderneem leuke activiteiten.

Maak gebruik van de diverse faciliteiten

Wanneer u op een camperplaats op Camping Weltevreden in Zeeland verblijft, valt er voldoende te beleven. Zo vermaken de allerkleinste zich op een van de vele speelvelden, terwijl u ontspant tijdens een massage. Besteed u het liefste tijd door op het strand? Door de unieke ligging van deze camping staat u binnen enkele minuten met uw voeten in het zand. Het is begrijpelijk dat u tijdens een verblijf van alle gemakken voorzien wilt zijn. Daarom vindt u op deze camping een supermarkt, restaurant met afhaalservice en gratis wifi op de hele camping. Ook al u graag actief bezig bent, is deze camping zeer geschikt. Maak gebruik van de tennisbaan of huur fietsen. In het hoogseizoen is een recreatieteam aanwezig die de kinderen kan vermaken. Maak van uw vakantie een onvergetelijke tijd.

Reserveer een plaats

Heeft u altijd al eens vakantie in eigen land willen vieren? Tijdens een verblijf op een camperplaats bij Camping Weltevreden in Zeeland bevindt u zich in een prachtige omgeving. Maak een wandeling over de boulevard of bewonder de prachtige wateren vanaf een boot. U hoeft zich geen seconde te vervelen. Reserveren kan eenvoudig via de website. Vul het reserveringsformulier in en geef aan op welke datum u wilt aankomen en vertrekken.

https://www.campingweltevreden.nl/zoutelande/