Pakhuis Delft
Image default
Toerisme

Kies uit een van deze luxe vakanties

Bent u eraan toe om er eens even helemaal tussenuit te gaan? En wilt u daarbij het liefst volledig in de watten gelegd worden? Kies dan voor een van de luxe vakanties die TravelPA aanbiedt. Zij organiseren namelijk de meest exclusieve vakanties waarbij u slaapt in luxe hotels of complexen. U reist naar de meest exotische of de meest unieke bestemmingen waar u even helemaal tot rust komt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zonvakantie naar de Malediven? Of heeft u er altijd al van gedroomd om het Noorderlicht te zien in Lapland? Beide reizen worden tot in de puntjes verzorgd door TravelPA.

Op zonvakantie naar de Malediven

De Malediven zijn voor veel mensen een echte droombestemming. Veel huwelijksreizen vinden hier plaats, maar ook luxe strand- of duikvakanties worden hier geboekt. De paradijselijke omgeving zorgt ervoor dat u zich helemaal kunt afzonderen van uw drukke leven in Nederland. U verblijft in een luxe boutique hotel in een bungalow aan het witte zandstrand. Ook kunt u ervoor kiezen om een overwater villa te boeken. Deze villa staat op palen in de lagunes. U waant zich hier echt in een paradijs.

Een avontuurlijke Noorderlichtreis in Lapland

Niet veel mensen hebben het mysterieuze Noorderlicht gezien. Dit is namelijk alleen op bepaalde plekken en specifieke momenten zichtbaar. Wilt u dit unieke natuurverschijnsel ook eens met eigen ogen zien? En droomt u hier al tijden van? Pak dan uw kans en boek een avontuurlijke Noorderlichtreis naar Lapland via TravelPA. De reisorganisatie zorgt ervoor dat uw vakantie van alle gemakken is voorzien. Bovendien hebben ze connecties met de beste gidsen waarmee u de ultieme ervaring zult beleven.

Een rondreis op maat

Ziet u een van bovenstaande luxe vakanties wel zitten? Neem dan contact op met reisorganisatie TravelPA. Zij bespreken dan uw wensen met u en zorgen ervoor dat uw reis volledig op maat wordt gemaakt. Zo beleeft u een vakantie die u niet snel meer zult vergeten!

https://www.travelpa.nl/