Pakhuis Delft
Image default
Toerisme

Exclusieve reizen rond de wereld

Er is luxe en er is exclusief. Als u op zoek bent naar een reisorganisatie die beide voor u kan combineren, neem dan een keer contact op met TravelPA. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het opzetten van exclusieve reizen volledig naar de wensen van de klant. Wilt u naar een verre, exotische bestemming of wilt u juist binnen Europa een luxe vakantie boeken? Wat de wensen ook zijn, laat het uitdenken door specialisten met oog voor detail en ongekende service.

Sfeervolle accommodaties op adembenemende bestemmingen

Tijdens de exclusieve reizen met TravelPA zult u verblijven in de meest sfeervolle accommodaties op adembenemende locaties. Wilt u bijvoorbeeld helemaal tot rust komen op een eiland, omgeven door de azuurblauwe zee? Dan zijn de Seychellen wellicht de bestemming waar u naartoe moet gaan. Op de witte stranden relaxt u heerlijk en mocht u even geen andere mensen willen zien buiten uw eigen gezelschap, dan kiest u voor een accommodatie met privézwembad of toegang naar een afgesloten strand. Blijft u liever binnen Europa, bijvoorbeeld vanwege uw gezondheid? Kijk dan eens naar de accommodaties in Toscane. De Italianen staan bekend om hun smaakvolle cuisine en hier zult u dan ook volop van genieten tijdens exclusieve reizen in Toscane. Combineer dit met een individuele rondreis die u langs de grootste wijngaarden leidt en uw Italiaanse avontuur is compleet, zonder in te leveren op comfort.

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Op de website van TravelPA kunt u inspiratie opdoen dankzij de verschillende voorbeeldreizen. De exclusieve reizen zijn namelijk volledig aan uw eigen wensen aan te passen. Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan de reisorganisatie en begin de voorbereiding voor uw trip naar het buitenland. Naast een uitstekende dienstverlening bent u bij TravelPA bovendien verzekerd van uw reis. Deze reisorganisatie is namelijk aangesloten bij garantiefonds GGTO. Laat uw exclusieve reizen uitstippelen en ga zorgeloos genieten.

https://www.travelpa.nl/