Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Huis verkopen zonder de hulp aan een makelaar en een hogere opbrengst

Het verkopen van een huis kan tegenwoordig zonder de interventie van een makelaar. Tegenwoordig verkopen ook reguliere makelaars via zakelijke klanten en beleggers. Beleggers komen ook gewoon af op huizen op Funda, maar staan er minder om te springen. Dit heeft te maken met de enorme aantallen mensen die op een bezichtiging afkomen, want ook particulieren die veel minder bieden komen er op af. 

Verkoop via beleggingsmakelaar effectiever

Daarom heeft Sons Real Estate een praktische oplossing voor het effectief verkopen aan de juiste beleggers, zonder hiervoor 40 bezichtigingen te hoeven organiseren. Dit vastgoedbedrijf is een soort vastgoed makelaar voor beleggingspanden. In plaats van het verkopen via uitsluitend Funda, worden de beleggers dan via een centrale partij actief benaderd. Dankzij deze benadering hoeven minder bezichtigingen te worden georganiseerd. En nog belangrijker: de elite beleggers komen nu ook af op uw huis. Want vele beleggers kopen uitsluitend in de offmarket woningmarkt. Deze partijen slaat u dan over als u verkoopt via Funda. Er zijn nog steeds woningen genoeg, ondanks het woningtekort in Nederland. Beleggers met het meeste geld, maar ook woning renovatie specialisten hebben vaak geen tijd om te bezichtigen. Want waar het vroeger zo was dat je als koper zelf kon bepalen wanneer je langs komt om het huis te komen bekijken, geven makelaars nu een tijd door en ‘take it or leave it’. Een huis verkopen was nooit zo leuk!

Sons Real Estate grote beleggingsmakelaar in Nederland

Daarom is het echt een optie om uw huis te verkopen aan of via een partij zoals Sons Real Estate. Dit kost u ook geen makelaarskosten en u ontvangt de beste opbrengst op uw huis. Dankzij een bestand met duizenden actief bijgehouden door pure vastgoed specialisten, kunt u kosteloos gebruik van de mogelijkheid om direct aan de juiste belegger of investeeder te verkopen.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/