Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Kies voor vastgoedsoftware van dit gespecialiseerde bedrijf

Bent u op zoek naar vastgoedsoftware? Een vastgoedbeheersysteem in de vorm van vastgoedsoftware biedt veel voordelen. Als vastgoedbeheerder zijnde, kunt u uw werkzaamheden aanzienlijk overzichtelijker maken door gebruik te maken van software voor online vastgoedbeheer van Informant Software uit Wateringen. Dit gespecialiseerde bedrijf houdt zich al sinds 1990 bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor VvE-Management en vastgoedmanagement als totaaloplossing voor vastgoedbeheerders. Met hun totaaloplossingen beheert u uw vastgoed overal ter wereld op een flexibele manier. Deze experts vertellen u graag meer over deze geavanceerde software, waarmee u op een eenvoudige manier inzicht krijgt in diverse gegevens en uw volledige huuradministratie kunt beheren.

Uitgebreide mogelijkheden voor financiële en technische zaken

De software van dit bedrijf biedt vele opties voor het op een flexibele manier regelen van uw financiële én technische zaken. U beheert onroerend goed van uzelf en van derden op een eenvoudige manier, met behulp van verschillende modules die speciaal ontwikkeld zijn door deze specialisten. Zo is er een module voor technisch en financieel beheer, een module voor het voeren van boekhoudingen, en een module voor facturering. Met behulp van de modules van deze software voor online vastgoedbeheer legt u een database vast, waarin een breed scala van gegevens ondergebracht kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan informatie over eigenaren, technische details, huurders en foto’s. En dat alles op een overzichtelijke manier.

Stel uw vragen over vastgoedsoftware vandaag nog

Heeft u interesse in de software voor online vastgoedbeheer van dit bedrijf? Wilt u uw werkzaamheden als vastgoedbeheerder aanzienlijk eenvoudiger en overzichtelijker maken met behulp van vastgoedsoftware in verschillende modules? Dan kiest u voor een totaaloplossing van Informant Software. Wanneer u vragen heeft, bezoekt u de website van dit bedrijf om direct contact met ze op te nemen. Deze experts beantwoorden uw vragen met plezier, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van deze software.