Pakhuis Delft
Image default
Mode en Kleding

Tips voor het dragen van Dr. Martens schoenen

Dr Martens schoenen zijn schoenen met een casual stijl. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen. De klassieke oxblood leren laarzen zijn het meest veelzijdig. De miniatuur maten van Dr Martens zijn populair bij fashionista’s. Combat boots kunnen omhoog of omlaag worden gedragen, afhankelijk van hoe je ze combineert. Suède combat boots zijn een stijlvolle alternatief voor leren laarzen. Dr Martens schoenen kunnen persoonlijkheid toevoegen aan een eenvoudige outfit. Wees niet bang om te experimenteren met kleuren, prints en accessoires om je look uniek te maken. 

De klassieke oxblood leren laarzen zijn het meest veelzijdig

De klassieke leren laarzen zijn het meest veelzijdig. Ze zijn niet alleen de meest populaire stijl, maar oxblood is de beste kleur voor zowel mannen als vrouwen. Oxblood leren laarzen zien er goed uit bij alles, van jeans tot jurken. Het bovenwerk van volnerfleer gaat een leven lang mee, terwijl de kenmerkende gele stiksels het gemakkelijk maken om een ​​paar van Dr Martens te herkennen.

De miniatuur maten van Dr Martens zijn populair

Hoewel er een aantal redenen zijn om miniatuur Dr Martens te dragen, is de meest populaire reden om een ​​fashion statement te maken. Hoewel het waar is dat miniatuur Dr Martens ontworpen is voor kinderen en tieners, misstaan ​​ze ook niet bij volwassenen. Ze kunnen zelfs een uitstekende manier zijn om wat flair aan je outfit toe te voegen. Het grootste probleem met het dragen van miniaturen is hun prijs. Ze zijn duurder dan schoenen met een standaardmaat omdat ze kleiner zijn. Als je ze echter kunt betalen, kun je je geld besteden aan een stuk schoeisel dat jarenlang meegaat.

Combat boots kunnen omhoog of omlaag worden gedragen

Een paar combat boots kan omhoog of omlaag worden gedragen, afhankelijk van hoe je ze combineert. Combat boots kunnen gedragen worden bij een jurk maar ook bij een rok of jeans. Een zwart paar Dr Martens schoenen zou bijvoorbeeld een uitstekende aanvulling zijn op elke klassieke kleine zwarte jurk. Als je je combat boots wilt aankleden, probeer ze dan te combineren met hakken en een blazer voor een kantoor klare look. Dit is geweldig als je die dag naar een formele plek gaat dan normaal, maar toch wat flair wilt.

Suède combat boots zijn een stijlvoller alternatief

Als je op zoek bent naar een stijlvoller alternatief voor leren laarzen, dan zijn suède combat boots een goede keuze. Hoewel ze dezelfde robuuste kwaliteit hebben als hun leren tegenhangers, is suède veel comfortabeler en duurzamer. Het is ook goedkoper en gemakkelijker schoon te houden.