Pakhuis Delft
Image default
Tuin en buitenleven

Koop hier een walnootboom voor jouw tuin

Ga je een nieuwe tuin aanleggen en ben je op zoek naar mooie bomen die een mooie uitstraling hebben in jouw tuin? Dan is een walnootboom misschien precies wat je zoekt. Deze mooie bomen hebben een prachtige uitstraling. Bovendien profiteer je jaarlijks van verse walnoten uit eigen tuin wanneer je een walnotenboom in jouw tuin plant. Ben je op zoek naar een ervaren kwekerij waar je verschillende soorten walnotenbomen kunt kopen? Dan ben je bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abstkerke, in Zeeland, op de juiste plaats. Deze kwekerij verbouwt al jarenlang mooie en gezonde bomen die ideaal zijn voor verschillende tuinen. Je kunt deze bomen bijvoorbeeld mooi toevoegen aan jouw bedrijfstuin, je tuin thuis of een voedselbos.

Welke variant past het beste in jouw tuin?

Een gezonde walnootboom van Kwekerij Westhof is de ideale toevoeging aan verschillende tuinen. Om optimaal te genieten van jouw boom, is het belangrijk om de juiste variant te kiezen. Bij deze kwekerij vind je diverse, mooie varianten van walnotenbomen. Ben je op zoek naar een sierlijke walnotenboom die mooi past in een kleinere tuin? Bekijk dan de Juglans Regia-bomen van deze kwekerij. Deze variant groeit langzamer dan andere varianten en geeft veel, zoete walnoten. Ben je op zoek naar een sneller groeiende variant die een grote opbrengst aan walnoten geeft? Dan vind je bij deze kwekerij ook Broadview-variant. Welke variant je ook kiest, ze zullen het altijd goed doen in ons Nederlandse klimaat.

Ga langs bij deze ruime kwekerij in Zeeland

Heb je interesse in een walnootboom van deze kwekerij? Breng dan snel een bezoek aan hun kwekerij om alle verschillende varianten in levenden lijve te bekijken. Hier vertellen de experts van dit bedrijf je graag meer over de verschillende soorten. Zo kies je gemakkelijk een variant die in jouw tuin past. Heb je op voorhand al vragen? Neem dan gerust contact op met deze kwekerij via de contactgegevens op hun website.

https://www.walnoten.nl/