Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Laat je verrassen door groepsreizen op maat

Groepsreizen op maat zijn misschien wel de ultieme manier om maximaal te genieten van je reis. Waarom? Je hebt niet alleen de keuze uit talloze bestemmingen, maar je kiest ook met wie je gaat en je stelt jouw eigen reisprogramma samen.  

Maak de keuze voor een onvergetelijke tijd

Het mooie aan groepsreizen op maat is onder andere dat een reisexpert jullie echt kan gaan verrassen. Vaak zit je met een groepsreis vast aan een bepaald programma. Dit programma is dikwijls algemeen van aard: er worden dingen ondernomen en plekken aangedaan die voor iedereen leuk moeten zijn. Daardoor loop je het risico dat je bepaalde echt bijzondere dingen niet gaat zien of ervaren. Wil je dit anders aanpakken dan kun je terecht bij een specialist voor groepsreizen op maat, zoals Sophus Travel. Reizen werkt hier als het ware omgekeerd. Normaal gesproken kies je een reis uit en laat jij je leiden door de invulling die het beste bij je interesses past. Dat is voor jezelf soms al lastig genoeg; laat staan dat je dit voor een hele groep moet doen. Bij groepsreizen op maat, zoals een langere reis of een stedentrip, wordt er eerst gekeken naar jullie wensen en eisen en aan de hand daarvan wordt een reis samengesteld.

Laat je verrassen met uitgestippelde stedentrip als groepsreis

Een groepsreis stedentrip behoort uiteraard ok tot de mogelijkheden: je hoeft niet altijd ver weg te gaan! Dit soort reizen zijn ontzettend waardevol, want wie zelf een stedentrip organiseert of een standaard stedentrip boekt, komt meestal niet verder dan de toeristische trekpleisters. Met een op maat gemaakte groepsreis stedentrip kun jij je zelfs in een stad die je al kent laten verrassen. Groepsreizen op maat vinden plaats met de groep van je keuze. Niet met vreemden, maar met jouw eigen vrienden, familie of collega’s. Dus: met wie ga jij reizen?