Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Maak een onvergetelijke rondreis door Colombia of Japan

Wilt u binnenkort op vakantie en wilt u iets anders dan de standaard vakanties? Kies dan voor een rondreis door Japan of Colombia en ervaar een onvergetelijke vakantie! Doordat u bij een rondreis langs verschillende plekken komt, leert u het land ook echt kennen. Ontdek samen met uw partner of familie het land van uw dromen over de gehele wereld. Bij het boeken van een rondreis naar bijvoorbeeld Japan komt veel kijken. Wat is er allemaal te zien? Waar wilt u heen? Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen die uw droomreis voor u samenstelt. Vámonos Travels is een specialist op dit gebied. Door te luisteren naar uw wensen, bent u verzekerd van de perfecte rondreis door het land van uw dromen.

Geniet van al het moois dat Japan te bieden heeft

Bezoek het land van de ondergaande zon en de heerlijke sushi. Japen is een modern land met veel eeuwenoude tradities. Door het boeken van een rondreis komt u langs de mooiste plekken die Japan te bieden heeft. Denk aan Tokyo met de wolkenkrabbers en neonreclames, maar ook aan de oude Geisha-districten of het kraterlandschap van Mount Aso. Japen heeft vele schitterende gezichten. Bekijk de vele keizerlijke tempels die dit land te bieden heeft. U geeft eenvoudig al uw wensen door aan de specialisten van Vámonos Travels en de rondreis van uw dromen naar Japan wordt samengesteld!

Een rondreis langs de vele hoogtepunten in Colombia

Colombia is een populaire vakantiebestemming voor een schitterende rondreis. Het land is een mix van cultuur, geschiedenis en vriendelijke mensen. Deze combinatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Met een rondreis door Colombia ervaart u hoogstpersoonlijk de bruisende steden van dit mooie land. Proef de verschillende lokale gerechten en leer alles over de geschiedenis van Pablo Escobar. Bezoek Medellín geniet van het geweldige uitzicht op de top van El Peñol. Met een rondreis door Colombia proeft u de sfeer en geniet van de mooie cultuur van dit bijzondere land.