Pakhuis Delft
Image default
Winkelen

Mooie leren tassen vindt u op de markt in Tilburg

Is er iemand jarig en weet u niet wat voor cadeau u moet halen? Het is erg lastig om voor iemand een cadeau te halen, zeker als degene alles al heeft of niet echt iets nodig heeft. Daarom is het slim om iets te kopen wat altijd handig is, zoals een tas. Een tas is altijd leuk om te krijgen en ook nog eens heel praktisch. Maar waar haalt u nu een mooie tas die lang mee gaat? U wilt natuurlijk geen standaard tas kopen die iedereen al heeft.

Naast tassen leveren ze ook leren portemonnees en creditcardhouders

Woont u toevallig in de omgeving van Tilburg? Dan gaat u naar CLD Lederwaren uit Alphen. Zij bieden prachtige tassen in Tilburg. Heeft u nog nooit van deze winkel gehoord? Dat Kan! Ze hebben namelijk geen eigen winkel, ze staan met hun leren tassen op de markt in Tilburg. Ze hebben niet alleen tassen, maar ook horloges, portemonnees, creditcardhouders en paraplu’s. Breng een bezoek aan de webshop of aan hun kraampje om hun assortiment te aanschouwen.

Ze staan op het Wagnerplein en het Koningsplein

Elke vrijdag staan ze met hun tassen op de markt in Tilburg op het Wagnerplein, van tien uur ’s ochtends tot en met vijf uur ’s middags. Een dag later zijn ze op de markt op het Koningsplein in Tilburg te vinden met hun leren tassen. Dan beginnen ze een uur eerder om 9 uur ’s ochtends. Ze eindigen dat ook weer om vijf uur ’s middags. Ze staan overigens ook in Veldhoven, Baarle-Nassau, Bladel en Rijen.

Kom langs om hun kraampje te bezoeken

Twijfelt u nog of u graag een mooie leren tas wilt hebben of aan iemand cadeau wilt doen? Breng dan nu een bezoek aan de webshop voor meer informatie. Kom langs bij hun kraampje en koop prachtige lederwaren. Ze hebben precies wat nodig hebt. Ze helpen u graag en zijn erg klantvriendelijk.

https://www.cld-lederwaren.nl/markt-tilburg/