Pakhuis Delft
Image default
Kinderen

Ontdek welke stickers je voor jouw kinderen kunt bestellen

Loop jij weleens tegen het probleem aan dat je de kleding of de spullen van jouw kinderen niet terug kunt vinden, bijvoorbeeld op de dagopvang of bij de sportclub? Je wilt dan natuurlijk een handige oplossing om hun spullen gemakkelijk te herkennen tussen een grote hoeveelheid andere dingen. Daarom verkoopt De Hippe Drukker in hun online winkel diverse soorten producten die jou hiermee helpen. Zo kun je ervoor kiezen om bij hen een van de vele stickers te bestellen, of instrijklabels voor de kleding van jouw kinderen te kopen. Hiermee maak je gemakkelijk onderscheid en dankzij de vrolijke, opvallende kleuren, vind je de kleding en de spullen van jouw kinderen veel sneller terug.

Kies een ontwerp dat bij jouw kinderen past of bedenk er zelf een

In de online winkel van De Hippe Drukker vind je tientallen ontwerpen voor de stickers of de instrijklabel voor de kleding die je wilt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke eenhoorn of een wollig schaap in de favoriete kleur van jouw kinderen. Vervolgens voeg je eenvoudig de naam van jouw kinderen toe aan de stickers of het label en ontvang je binnen de kortste keren jouw producten bij je thuis. Zou je liever een ander ontwerp willen met een afbeelding die niet tussen de opties staat? Dankzij de designtool op de website design je gemakkelijk zelf instrijklabels voor kleding of stickers die je vervolgens kunt bestellen. Upload jouw favoriete afbeelding of foto en maak er vervolgens zelf een prachtig ontwerp van. Dankzij de vele opties die deze webwinkel jou biedt, is alles mogelijk!

Plaats vandaag nog jouw bestelling voor een snelle verzending

Ben je benieuwd naar de volledige collectie aan stickers die je bij De Hippe Drukker kunt bestellen of gaat jouw voorkeur uit naar gepersonaliseerde instrijklabels voor de kleding van jouw kinderen? Maak snel jouw keuze en bestel vóór 12:00 zodat jouw bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden wordt. Zo heb je zo snel mogelijk plezier van prachtige stickers en kwalitatieve instrijklabels voor jouw favoriete kleding!