Pakhuis Delft
Image default
Kinderen

Hoe een bezoek aan een kindercoach mijn kind heeft geholpen

Hoe een bezoek aan een kindercoach mijn kind heeft geholpen

Het hebben van kinderen was altijd een van de grootste voornemens van mijn leven toen ik nog in mijn jeugd zat. Als kleine jongen zei ik altijd tegen mijn moeder dat ik later voor de kinderen wilde gaan zorgen als ik groot was en dat mijn vrouw wel kon gaan werken. Tegenwoordig werken natuurlijk beide ouders vaak maar toendertijd was dat nog niet altijd zo. Uiteindelijk kwam mijn wens in vervulling maar maar het kwam op een manier als dat ik gehoopt had. In deze tekst ga ik het hebben over hoe mijn wens uiteindelijk in vervulling kwam en hoe een bezoek een kindercoach IJsselstein mijn kind heeft geholpen.

Hoe mijn wens uiteindelijk in vervulling kwam

Ik kreeg uiteindelijk de kans om voor de kinderen te gaan zorgen terwijl mijn vrouw ging werken maar de reden waarom dit zo was, was minder leuk. Ik kreeg namelijk toen mijn kinderen zes en acht waren een ziekte waardoor ik niet meer kon werken. Dit was een slechte periode voor mij want ik voelde mij heel machteloos. Aan de andere kant kon ik wel heel de dag voor mijn jongens zorgen en dat hielp mij wel door mijn ziekte heen. Hier ben ik natuurlijk erg dankbaar voor en ik ben blij dat het allemaal relatief goed is afgelopen met mij en de kinderen.

Hoe een bezoek aan de kindercoach mijn kind heeft geholpen

Alhoewel alles relatief goed is afgelopen, zijn we als gezin niet zonder littekens vanaf gekomen. Mijn jongste zoon was namelijk psychologisch erg van slag geraakt toen ik na een tijdje weer ging werken. Hij was namelijk heel zijn leven gewend dat ik er was en toen ik er niet meer was, werd dat teveel voor hem. Daarom besloten we om naar kindercoach IJsselstein te gaan en de resultaten waren al snel zichtbaar. Mijn zoon was weer vrij snel de oude en alles was weer helemaal goed. Hier ben ik erg tevreden over natuurlijk.

https://coachpraktijkgroei.nl